CANON A60
Imam Canona A60, kupila sem ga spomladi lani za 65000 SIT in sem z njim zelo zadovoljna. Ne verjamem, da za 150000, kar dva in pol krat več denarja, dobiš tudi toliko-krat boljše fotke. Če nisi poklicni fotograf, je A60 povsem dovolj – po mojem mnenju. Seveda pa obstajajo moški, ki vsaki dve leti kupijo novo igračko – nov model fotoaparata, tako kot nekateri avto. A to je samo mnenje ene skromne (sicer visoko izobražene) ženske…
Koliko je pa cena?
Sedaj so zelo dobre cene za A 70 in A 80. Jaz sem si decembra kupila A 80. Čakala sem na dobro ceno kar nekaj mesecev.
V bistvu je A80 skoraj enak A60 le po pix-lih se razlikuje. Oziroma, displej se loči od kamere in ga lahko poljubno vrtiš in obračaš. To je čisto laično opažanje.
Je pa res, da je so sedaj majhne razlike v cenah med 2 in 4 mio pixlov.
Če rad slikaš in zoomiraš, ter delaš kakšne povečave in rad snemaš filme ti priporočam A 80 ali A70.
No vsaj meni je super, najbolj všeč mi je ohišje, ker se da dobro primit in imaš občutek, da le nekaj držiš v roki.
Jaz sem ga kupila pri FOTOTABOR v MB (mislim da so tudi v LJ) za ceno 92.900 SIT imajo ga pa tudi na http://www.nakupovanje.net, kjer ga preko web-a naročiš ali pa osebno dvigneš.
Se pa splača malo po trgovinah pogledat ali pa na netu, saj se da prišparat ogromno denarja.
Jaz sem ob nakupu dobila še 64MB kartico zraven pa lično torbico pa še bon za 4000 SIT za razvijanje slik.
No pa veselo slikanje!
karmen