Canon A60 ne prepozna polnih baterij
Mi imamo isto težavo z našim Canonom S2. Ravno zato sem šla sedaj na forum, da vprašam, kaj bi to lahko bilo.
Smo prav jezni zaradi tega.
Kupili smo ga avgusta, da ga je mož imel za v tujino. Prve baterije so zdržale (ali pa tudi ne), potem jih je dal napolnit , a je z njimi lahko posnel le nekaj slik. Zato je kar tam kupil novi polnilec in baterije drugega proizvajalca, ki so zopet zdržale. Ko smo jih doma napolnili, pa smo lahko naredili le 5 posnetkov.
Tako smo jih dali zopet filat in spet isto – 5 posnetkov. Zamenjali smo prvi polnilec, ker smo mislili – tako je mislil tudi prodajalec, da je nekaj narobe s polnilcem.
Že nekajkrat sm o šli kam na izlet, da bomo še kaj poslikali in uspe nam narediti 2 posnetka in konec. Da znoriš!
jaz bi tudi prosila za kakšen nasvet.
Lep dan,
Lidija
Pozdravljene, na zalost je canon pri digitalnih fotoaparatih zelo povrsen in zelo crkujejo…. Najboljs kr na servis nest.Lahko pa probata se s navadnimi baterijami ki se ne polnijo, ker vcasih so baterije slabe oz zanic. Te baterije zdrzijo cca 100 polnjen… pa praznejo se tudi ce jih imate v predalu, veliko bolj kot navadne.
Mene je canon tok casa zaj… da sem ga vrgla proc, od crt na slikah, do tega da je kr zablokirov, da se je zoom ustavu zunaj pol je crknu cel aparat. Na servisu pa itak nikol niso naredil dobro…. zdaj imam Nikona.
Veliko srece