Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Canon A530 vs. Sony S600

Canon A530 vs. Sony S600

Rada bi kupila digitalca, ker pa nimam kaj dosti pojma o teh stvareh prosim za pomoč.

Nekaj sem gledala Big Beng-ove ponudbe in zanimiva sta se mi zdela

http://www.bigbang.si/?kat=10-fotoaparatov

Ne zdita se mi nekaj draga ampak ne mislim dati celo premoženje za digitalca.

Predvsem bi rada od fotoaparat, da so slike čiste in barve naravne, da ni rdečih oči, da se da malo zoomirat ter da je potem slika še vedno lepa.

Ne potrebujem snemanja ali kakšnih podobnih stvari.

Predvsem bi rada do so slike čiste in jasne.

Lahko mi priporočate tudi drug fotoaparat.

Hvala že vnaprej,

pa lep dan

Sonyja ne poznam, je pa Canon A530, prijeten, priročen in enostaven fotoaparat. Gre v žep, baterije lahko v skrajnem slučaju kupiš v trafiki, ohišje je kompaktno bolj kot pri novi seriji Ixus. Skratka dober kompromis med ceno in kvaliteto. Edina slabost je dolgo polnjenje flasha – cca. 6sek., kar zna biti moteče.

LP Dejan

A530 je čisto simpatičen aparat in ima nekaj praktičnih prednosti pred S600 – uporablja navadne baterije, SD kartice za Canona so kar opazno cenejše od MemoryStick za Sonyja in še malo širši razpon zooma ima. Pri meni je to rešilo dilemo med tema dvema aparatoma.

Čiste in jasne slike niso samo stvar aparata ampak tudi tistega, ki ga uporablja. Vsakega fotoaparata se moraš navaditi, spoznati njegove zmožnosti in tudi muhe, ki jih je treba ukrotiti, da nastane lepa slika.

Eden ali drugi, ali pa tudi kakšen tretji pa ti bo gotovo shranil veliko lepih trenutkov, da ne bodo ušli v pozabo, zato le veselo slikaj.

New Report

Close