Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Calm before storm !

Calm before storm !

…. zaječk, v dežju je pravzaprav božansko ……
nekaj enkratnega …… dež, ki počasi polzi po
tvojih licih kot neizjokane solze, ta dež peče in lahko
se z njim pomešajo tudi naše solze. Dež je tisti, ki
nam ponuja toliko sanjavosti, toliko lepote …… Dež je oblika izpovedi narave. Tudi narava joka in sprejem njenih solza za svoje je ….. in jokati z njo ……

Ima me, da bi v dežju, poletnem dežju dala vse s sebe, da bi skalala po lužicah samo v kombineži ali tanki spalni srajčki, bosa iskala lužice in izvpila vso radost predaje dežju!

Oja, meni dež ne pomeni le ohladitve, meni dež pomei resnično veselje. Naj bo to spomladi, naj bo to poleti, ko lahko v njem tako sproščeno uživam, naj bo to jeseni, ko je že hladno, pa pritisnem samo obraz na šipo in gledam v kaplje dežja, ki polzijo in polzijo in nosijo s seboj vsaka svojo zgodbo …. dež mi je … enostavno zelo lep in všeč mi je ….

In v dežju je tudi meni zelo lepo …

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

V dežju, najraje uživam v dvoje. 🙂

O da, preštevanje dežnih kapljic v dvoje je
opravilo, ki ga ni za zanemariti!

Dežuje, dežuje, močno dežuje, uničilo mi je rože
na prostosti, a kaj, rože bodo še, dež tudi, moji
užitki pa niso večni! Zato uživam zdaj, ko mi je to dano. Uživam v bliskanju, uživam v grmenju, skrijem se pod odejo in čakam, da gre mimo, pokukam ven in ……. ah, kako lepo je, ko jezna narava utihne za minuto ali dve in potem spet zarjuje kot zver ….. in jaz spet z glavo pod odejo …. smešno, a istočasno tako čudovito, počutim se kot preplašen otrok, pa vendar ……. mi je na trenutke lepo ……. kot bi se spet stisnila v varno in toplo materino naročje!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Zajček… uh 🙂

Jani obljublja, da ne bo nič več rekel o lisičkah, o putkah pa samo toliko, da je s pravo putko prov luštno it spat :))))) Cmoka, zajček :))

Zajčka veseli, da vedno najdeš pravo putko za ninat :))))))
Oj, kako ti jaz privoščim :)))))))))

chrloroquine https://chloroquineorigin.com/# is hydroxychloroquine safe

Kaj je s tem forumom?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close