Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek čakam? ali grem naprej?

čakam? ali grem naprej?

zdravo

ne vem sploh kako naj začnem, dilema ki je v meni že nekaj časa in sem se odločil da delim z vami, dejansko zaradi mnenja, no…

kaj je dejansko ta dilema…. seveda odnos z žensko. jaz sem star 25 ona pa letos 30. spoznal sem jo skoraj 8 let nazaj in v trenutku sem se zatreskal zanjo ampak takrat je bila (out my limit) nedosegljiva… seveda premlad in brez izkušenj kaj sploh življenje je. Pa vendar tiha želja je ostajala in smo se celo začeli družiti v istih krogih, ampak ona je imela fanta jaz samski, pa potem ona samska in jaz punco, pa vendar je prišla po nekaj letih, da sva pristala v postelji (uau seks ki ga ne bom pozabil), pa vendar, moje želje so postale večje, kjer ni samo seks ampak nekaj več. in še vedno ona je bila par let pred mano in se je v tem obdobbju v razmišljanju videla razlika, ona družino jaz ne. ona že v službi jaz še v šoli… slika ustvarjena, lepo. in se je spet zgodba končala med nama takrat, predstavila mi je sosedo in začel sem z njo in ustvarjati novo življenje na svojem, vendar tiha želja je še vedno ona, vendar ko je v tej vezi po enem letu punca izvedela za zgodovino sem se moral odločiti med punco in najbolšo prijateljico (neuslišano), pač dilema huda ampak izbral sem punco, z njo sem se pa bil prisiljen skregati (Copata, vem). in seveda čez čas je šla ta veza v razsul, sem se nazaj pobotal z njo in potem sem začel skakati iz veze v vezo. do enega leta nazaj, ko sem spet zvisel v zadnji vezi. vmes je tudi ona imela druge partnerje in smo nekako ohranjali stike… ampak vmes je ona dobila otroka z partnerjem, konec zgodbe… ne, partner njen je pač kmalu po rojstvu odšel plačevati grehe pod kjuč. spet sva vzpostavila bolj reden stik, v času ko je bila z nekom drugim. pa vendar, začela sva se več ponovno družiti kot prijatelja, ampak ves plamen ki je ugasil do nje, se je ponovno prelil z bencinom in opazil da mi še vedno meša glavo. ko je končala z tem tipom, smo se začeli več druziti, ker tukaj je pa že otrok, in ta otrok mi je zlezel pod kožo in sem ga vzljubil in bi ga takoj vzel za svojega. ko smo skupaj je popolno, vsi se imamo lepo, a čustva pa vsak dan večja do obeh in spoznal sem da jo ljubim, ona bi bila z mano, ko sva sama je noro, poznava vse okoli naju ona moje starše prijatelje, jaz njene, podobni hobiji oba veliko izkušen sedaj, vse prelepo da bi bilo res, ampak ona ni več pripravljena na resno vezo dokler ne pride oče otroka ven. sedaj je pa to čakanje, nekako to se dogaja slabo leto, intenzivno pa več kot pol leta.

čakanje? rekla mi je naj probam z drugo, da ne bom vmes osamljen, ampak se mi ne da več iskati drugih, ker vidim da je ona tista, ki si jo želim, pa otrok seveda še toliko bolje. in zaradi tega ne zam reči ne in iti stran.

ali še naprej čakati in upati na uspeh, ali pobrati šila in kopita in v nov lov. koliko časa bo pa še to trajalo, ne vem ali 1 mesec ali pa 2 leti??

dilema? seveda, živčen pa vsak dan zaradi tega…

uf… sem se pa razpisal.

lp

Sam prav tako predlagam, da še spoznaš kakšno drugo žensko, da ne boš te ženske tako idealiziral, čeprav ni ravno nek biser.
Nova izkušnja bo ti pomagala bolj realno gledati na ženske.

Sam prav tako predlagam, da še spoznaš kakšno drugo žensko, da ne boš te ženske tako idealiziral, čeprav ni ravno nek biser.
Nova izkušnja bo ti pomagala bolj realno gledati na ženske.[/quote]

dober nasvet za markota …. pri matjazkotu pa samo menjam žensko z hlevom 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Zelo si beta, tako zelo, da so mi kar kocine šle pokonci ob branju tega prispevka. Moj nasvet ti ne bo pomagal, saj boš na koncu vseeno storil tako, kot ti misliš, da je prav. Pa srečno !

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

haha ….

Pomoje je pač tip zatrapan v nulo….. Jaz mislim da mu je že ona dala nasvet…. naj flirta dalje in poišče še kakšno…. Da se zamoti v tem času ”čakanja” 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Nova izkušnja bo ti pomagala bolj realno gledati na ženske.[/quote]

dober nasvet za markota …. pri matjazkotu pa samo menjam žensko z hlevom :D[/quote]
No in potem se ti jeziš ko se nekdo obregne ob tvoje pisanje!? :/

Komu koristi ta tvoj komentar? Neki argumentirani debati? O_o

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

imel sem kar nekaj izkušenj že in spoznal različne karakterje in tipe punc, deklet in žensk… in ravno zaradi teh dejavnikov imam njo v idealu… ja res da sem zatrapan v njo ampak ni več neka šolska ljubezen ampak realna, kjer vidim naprej, da z njo bi preživel ostanek življenja.

je pa res da sem mi več ne da skakati in loviti deklet, raje denar ki ga namenim za zabavo in čas, preživim z njima.

mi pa nekaj tudi pomeni, ker če bo to čakanje nakoncu imelo srešen konec, bo to spoštovanje do veze toliko slajše..

pač iz tega nažalost gledam samo pozitivno… zakaj nažalost.. bojim se da bom nakoncu ostal samo kreten

Ahahaha, On_ pričakuje argumentirano debato. Šala dneva 😀

No daj napiši kaj smiselnega, če že moreš in ne spet nabijat nekaj v prazno. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Bolj, ko se boš bal tega, večje šanse so, da se bodo te bojazni na koncu tudi uresničile.

jz mislm da ste v tem trikotniku vsi se zelo nezreli in osebnostno neizpopolnjeni. Ti idealiziras, ona tolerira da skaces iz veze v vezo ka je najslabse ker ne znas biti sam, njen tip je pa bedak ker ne ve kaj se dogaja. najbl ga bo pa najebal otrok. Spostovanje do veze bo toliko slajse..dej prosim te fant,strezni se.

Idealiziranje neke osebe v katero si zaljubljen lahko traja tako dolgo pri neizživeti ljubezni.
Ne vidiš realne slike in sanjaš o nečem kar nima stvarne podlage.

Malo se poduči kako gredo te zadeve okrog zaljubljenosti in ljubezni in ti bo malo bolj jasno kam se podajaš.

je pa kot sem rekel, ko pa smo skupaj, nam je top, njej je fajn v moji družbi mali me upošteva že in takrat se zdi kot da bo ze jutri vse drugače in bomo skupaj, potem pa začne tista morala padati in negativne misli na plano pridejo.

off topic– če mislite se tukaj med sabo kregat in bw komentarje dajat, nisem pa napisal teme zaradi razburjive debate, ampak zaradi mnenja o stanju ki ga imam….

Vsaka zatrapanost, nam zmanjša zmožnost realnega in razumskega razmišljanja. Zato tvoji zaključki in ideje prav tako temeljijo na nerazumskih mislih, zaradi česar prihajaš do nerealnih zaključkov. To mislim glede tega, da bi se vajina veza končala srečno….

Mogoče je pa ravno zaradi tega ta ženska tako idealna zate, saj boš ob njej spoznal, da življenje ni neka romanca iz filma.
Hočem povedati, da te bo življenje z njo postavilo na realna tla.

Kakšne negativne misli ?

Vsaka zatrapanost, nam zmanjša zmožnost realnega in razumskega razmišljanja. Zato tvoji zaključki in ideje prav tako temeljijo na nerazumskih mislih, zaradi česar prihajaš do nerealnih zaključkov. To mislim glede tega, da bi se vajina veza končala srečno….

Mogoče je pa ravno zaradi tega ta ženska tako idealna zate, saj boš ob njej spoznal, da življenje ni neka romanca iz filma.
Hočem povedati, da te bo življenje z njo postavilo na realna tla.[/quote]…..in pristanek bo trd sorazmerno s tem koliko visoko sedaj leta. 😉

Vse kar lahko Carfreak naredi je, da o svojih namerah seznani njo in potem se bo ona odločila kako in kaj, a glede na napisano se mi zdi, da se je že odločila le, da avtor ne želi sprejet te njene odločitve in rine dalje nekam…. :/

Seveda ne želi, ker ne razmišlja razsodno in brez čustvene vpletenosti.

Ona že ve, kaj je bolje za njega in kaj ga lahko čaka, že bi živel z njo.

to sem se že navadil biti sam, prej pa res da nisem znal biti sam. to me tudi zre zaradi otroka, ker vidim koliko mu manjka oče.
spostovanje do veze slajše, ja spoštovanje, kar sem do sedaj na hitro osvojil nisem spoštoval… zato!

Seveda ne želi, ker ne razmišlja razsodno in brez čustvene vpletenosti.

Ona že ve, kaj je bolje za njega in kaj ga lahko čaka, že bi živel z njo.[/quote]
Iz nekih nam in njemu neznanih razlogov se ni odločila zanj, da bo to njen življenjski sopotnik in kot tak ji je “neprimeren”. Kruto do avtorja, a kaj češ, te zadeve se gradijo s sodelovanjem obeh ali pa ni nič iz vsega skupaj.

Tradicionalisti beta samcu pomagajo z ljubezenskimi nasveti. Moram priznati, da so to moje najljupše teme. Hvala avtorju in vsem soudeležencem. Keep it up !

sem že živel na svojem in vem kaj so trdna tla…

je pa res da mi mogoče noče povedati teh razlogov in ji je bolje tako kot je, kot pa da smo skupaj kot družina.

Daj mi povej kaj tale tvoj (in vsi ostali) prispevek kakorkoli pomaga avtorju pri njegovem vprašanju?
V stanju kakršnem si, res nisi sposoben normalne debate?

Vi kar nadaljujte z debato. Ne dajte se motit ! 🙂

Kakšne negativne misli ?[/quote]

a se norca iz mene dela, pusti jo, na ignor jo vrži, spoki od nje stran take vrjante..

Če si živel sam na svojem so bila tisto nebesa v primerjavi s tem kar bi te čakalo z neko žensko, ki se ne bi odločila živet s tabo.

Ne rečem, da bo s kako drugo šlo vse kot po maslu, ravno tako jo bodo najedali dvomi in strahovi, ki naj bi jih ti reševal, pa vendar s to si se že toliko zapletal in odpletal, da dvomim, da si ji sposoben pregnat te njene dvome zaradi katerih te zavrača.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close