Najdi forum

Med pospravljanjem sem našla že pozabljen lončen vrč in skodelce. Ali mogoče kdo ve , če se ta vrč lahko postavi na steklokeramično ploščo in če ga lahko perem v pomivalcu?

Glede na to , da prihajajo mrzli dnevi in novoletni obiski, bi rada naredila malo zaloge s čaji. Mogoče mi daste kakšen nasvet; kakšne naj nabavim in kje jih kupim(Ljubljana). Sem že nekaj brala o Čajni kuhinji. Kje točno je to?
Lp

Seveda, tam je definitivno največja izbira in najboljši čaji! Ne gre za čajno kuhinjo, ampak se imenuje Čajna hiša in je v Stari Ljubljani – (Mestni trg ali Stari trg, ne vem točno, a boš našla, vprašaj tam v Stari Ljubljani – od Magistrata greš gor proti Glasbeni akademiji in blizu tistih arkad je čajna – na levi strani). Je zelo priljubljena, tako da so mizice skoraj vedno zasedene in je pač treba malo počakat, a prostor, kjer se kupijo čaji, je posebej, tako da ni problema, pa tudi zdaj pred prazniki imajo ponavadi še pester darilni program, od čajev, skodelic, čajnikov…). Sama grem vedno tja na kak čaj, ko pridem v Ljubljano! 🙂

Ojla, Cajna hisa je res fajn in se je splaca obiskati, posedeti, spiti caj ali dva in se kaksnega kupti za domov. Ce pa zelis samo kupiti caj in potrebujes parkirni prostor, pojdi v Hipermarket, kjer imajo svoj pult v kavarni Terasa. Morda izbira res ni taksna kot v Cajni, je pa kar ok.

LP, S

Lončen vrč nikakor ni za na vročo ploščo, mislim, da tudi za pomivalni stroj ne.

Se strinjam s Hano. Sama imam taksen cajnik in je lep in uporaben, a ga uporabljam samo tako, da nalijem vodo in pocakam, da je caj gotov. In perem ga na roko.

LP, S

Hvala za odgovore

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close