Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem C3 – Zadnji diski

C3 – Zadnji diski

Sem lastnik C3 1.4 HDI 16v! Avto je še pod garancijo! Ko sem šel menjavat zimsko letne gume me je Janko opozoril, da zadnje zavore niso v redu, kar sem tudi preveril na servisu. Problem leži v tem, da na servisu nočejo priznat, da je napaka v materialu, saj mam prevoženih 39500km. Problem leži v zavorah in sicer so zadnji diski uničeni. Samo bobnenje se sliši, ko zaviram. Ampak na servisu nočejo niti slišat o reklamaciji. Pravijo, da se ne bi smel vozit po soli … skratka smešno!!! Kako in kaj storiti!!!

Že vnaprej hvala za nasvet

in kako si sicer zadovoljen s C3-jem disel varianto. Je dovolj močan? Koliko ti kuri?

Težit, težit in še enkrat težit, dokler ti problem ne rešijo brezplačno. Sicer sami dobro vedo, da so to dolžni storit, vendar se radi naredijo “gluhe” – kar je pogosta bolezen večine SLO servisov – pri vseh znamkah.
Pa veliko sreče, vztrajnosti in dobrih živcev.

LP, Škorpjon

Oh, Joni.

To so čist klasične citroenove težave… tud jest svetujem: TEŽIT; TEŽIT in še enkrat TEŽIT. V nasprotnem primeru pokličeš tiskovnega predstavnika na Citroen Slovenija (g.Sadko Mezgec) in mu razložiš težave, omeniš pa tudi objavo v medijih! To ponavadi zadostuje…

LP, D.

Pojdi v kakšen drug Citroenov servis, da ti zamenjajo. Pa kaj oni mislijo, da avto ni za pozimi????

New Report

Close