butasti folk
Na živce mi gredo experti za vse! Tisti tanajbolj pametni.
Recimo, nekdo, ki nima otrok je pri vzgoji najbolj pameten, nekdo, ki pri hiši nima pijanca, ma največ povedati o zdravljenju, nekdo, ki nima pojma o veri ve največ povedati o župnikih in vernikih, nekdo, ki ima le malo več kot oš. ve največ slabega o izobražencih……
Ko bi vsaj vedeli kako butasto izgledate in kako težko vas je poslušati!
Oprosti, ampak meni je neumno, da nekdo daje nasvete nekomu na podlagi, mi je prijateljica povedala, sem pri sosedu videla, ja sestrična od sestrične je mela tudi tak primer….
Ja tudi jaz vem da v Švici nekje raziskujejo veliki pok, ampak butsto bom izpadla, če grem o tem dabarirat s fizikom in mu solim pamet!
Razumeš?
Oprosti, ampak meni je neumno, da nekdo daje nasvete nekomu na podlagi, mi je prijateljica povedala, sem pri sosedu videla, ja sestrična od sestrične je mela tudi tak primer….
Ja tudi jaz vem da v Švici nekje raziskujejo veliki pok, ampak butsto bom izpadla, če grem o tem dabarirat s fizikom in mu solim pamet!
Razumeš?[/quote]
…..lahko pa vseeno o tem z njim razpravljaš, pa se tako kaj novega naučiš?
če prebereš setavek za sabo, se ne razbere iz njega kakšne posebne pameti iz tvoje strani…
drugače pa čist resen odgovor na vse kar si navedla, ti imaš na te zadeve subjektiven pogled, nekdo drug pa objektiven pogled na to, npr. vernik ve o veri tolk kolikor mu o tem natrosijo župniki in biblija, nekdo ki ni veren ima pa na to drugačen, mogoče širši pogled in prek tega definitivno dobi več informacij kot vernik, ki mu postrežejo samo s tem kar sliši pri maši, otroci smo bili vsi, večina nas ima brate in sestre, ki smo jih morali paziti ali celo vzgajati oz. pomagati pri vzgoji če je prišlo do kakšnih tragičnih dogodkov ipd. šola ti še ne da inteligencije, nekdo k ima IQ 80 bo imel isti IQ če nardi faks al pa nobene šole in nekdo bo imel IQ 200 pa če nardi samo oš al pa faks itn.
No da bo razumelo še ostalih 50%
Primer:
V čakalnici zdravstvenega doma se dve mladi učiteljici pogovarjata o poklicu, ki ga opravljata, debata nanese na verouk in jamrata kako težko je uskladiti učne ure z veroučnimi, pa da bi se verouk naj odvijal v popoldnskih urah oz. ob sobotah ali nedeljah. In pripomni taprva, da komaj čaka, da v Švici s pomočjo trkalnika dokažejo, da ni Jezusa!
Zraven sedi upokojeni profesor fizike, ki omenjeno popravi, da na inštitu v Švici pač ne raziskujejo tega, pač pa poskušajo razvozlati nekatere do sedaj neznane pojave, kot je nap. nastajanje molekulske mase…..
Prva pa mu nato pove, da je ravno sinoči gledala oddajo na discoveriju, ki je govorila o tem in, da zadevo pozna, saj je ja učiteljica.
Gospod ji pravi, da je vrjetno povedano narobe razumela, nakar ona ogorčena zagovarja svoj prav, z raznimi “puhlicami” in nobenega argumenta!
Profesor nato gre v ordinacijo, nakar mlada gospodiča okolico prepričuje v svoja absolutni prav, pa jo starejša gospa razsvetli, da je pravkar govorila s profesorjem fizike!
Kakšen komentar?
Vem, zato pa sem dal v narekovaj.
Forum je zaprt za komentiranje.