Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija burn cd – brez presledka??

burn cd – brez presledka??

Ojla!
Malo pomoci bi rabila spet:) A kdo ve, kako lahko posnamem cd (kar navaden audio ) brez presledkov med komadi ? Sem probala ze v Nerotu na oba nacina – oznacila “no pause between tracks ” al pa “ročno” dala vsako pavzo na 0 sekund, je sicer ze blizu zeljenemu rezultatu, a se se zmeraj slisi tisti nadlezni zvok ( nekaksne “klik” ) ko preskoci med enim in drugim komadom:(
Resitve?
Hvala in čao!

Oj..
To bo v glavnem po moje tezko izvedljivo.. To ni niti mišljeno tako, da ti komade prelije iz enega v drugega ampak, da odstrani le pavze med njimi. V bistvu je pred začetkom glasbe in po koncu se nekaj kratke pavze, tako da bi morala vse to ročno zmiksat, da bi prišla do zadovoljive kakovosti.

Uorabi tale program,z njim se da…

Aja, nisem zadost jasno napisala : v bistvu ne, ni pavze ze pri komadih, ker gre za cdje za aerobiko, ki so ze bli prvotno tko skupaj posneti, se v bistvu ze pri enem komadu slisi del drugega, tko da ne govorim o miksanju sploh – ampak jaz sem si jih samo shranila v racunalnik, zdaj imam pa seveda vsak komad posebej in ce spremenim vse pavze na 0 sekund, se slisi se vedno kaksnih par stotink sekunde pavze -. res ful malo, ampak je kar motece.
Eno idejo vidim ze imam, bom probala, ima se kdo kaksno ?

Če ti zgornji program ne odgovarja pa poskusi z Acoustica MP3 Audio Mixer,
s tem programom lahko delaš z mp3-ji lih kar hočeš…krajšaš,spajaš…

Poglej če nimaš write method nastavljeno na Track-at-once. Pri mixih mora biti na Disk-at-once, ker ta zapeče cel cd v enem šusu, Track-at-once pa vsak komad posebej, med komadi pa laser preneha s pisanjem za nekaj trenutkov in to se pozna kot tista zoprna par milisekundna tišina med mixanimi komadi

Ojla!
Sem probala zadeve, ki ste mi jih svetovali prejsnjic – saj zadeve dejansko delujejo…torej tocno in natanko 7 preizkusnih dni:(Potem se pa niti ne da na novo nalozit:(
Ima se kdo kaksno idejo, res bi ful rabila tole?
Hvala ze vnaprej za predloge, pa lep dan!
Tina

Jaz pa z Nerotom snemam pa me moti, da mi vse komade razporedi po abecedi, jaz pa bi rada, da upošteva zaporedje komadov kot sem jih določila sama. A mi mogoče zna kdo pomagati?
Najlepša hvala.

Vsak komad oštevilči in on potem razvrsti po številkah.
To sem se tukaj naučil.

LP

Kaj pa tole:
Imam CD ki je v bistvu zmiksan,a ko ga poslušaš,vseeno lahko preskakuješ med komadi.
Rada pa bi ga pretvorila v MP3,da bi delalo isto.
Probala sem ta CD ripnt v mp3,vendar imam sedaj ločene 2-3 min komade in ko jih z Nerotom zapečem kot data files,so ločeni komadi in je zoprno,ker ni zmiksan?

Pri mp3jih pa žal to ne gre, edino če cel cd zripaš kot en komad. Samo potem se pač ne moreš pomikati med komadi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close