burkina faso
čau,
tit, kaj mi lahko pustiš mail ali pa če ti pišeš na barbara_d@email.si
julija šele letim v gano, tko da je to še ful časa, in sem razmišlala it zraven še v burkino, ampak zdaj me malo vreme skrbi, ker sem nekje prebrala, da je takrat bol al manj vse zaprto, ker grejo vsi na njive – ka veš ti kej več?
če pa me pota zanesejo tja, se pa sigurno oglasim, kr me tud ene par stvari zanimajo glede humanitasa, pa lahk tko na svojo roko preverim:) daj, se slišiva po mailu, ok?
ajd pol
Gana in Burkina si nista podobni. Afriske drzave so si med seboj zelo raznolike. Ze v sami Gani so si regije tako razlicne. Mogoce bi kot najvecjo razliko lahko izpostavila jezik. V Gani je uradni jezik anglescina in tudi v praksi moram rect, da jo vecina obvlada. Burkina je pa bivsa francoska kolonija tako, da je uradni jezik francoscina.
zdravo,
glede letalskih kart sem tudi jaz mela precej problemov. nisem je sicer še kupla, jo pa nameravam naslednji teden. najcenejšo sem vidla na odklopu za 750 eurov vse skupaj. drago, a kaj čš 🙂
sem pa vidla še nek drug post, kjer si pisala, pa ti še jaz tule še enkrat povem, da je tri tedne definitivno premalo. no, vsaj po mojem mnenju. prevozi so verjetno tam čisto druga zgodba, tak da ti verjetno vzame kar mal več časa. jaz grem vse skupaj za 6-7 tednov. grem pa poleti (jul, avg).
sta pa gana in burkina čisto nekaj drugega, sicer ti ne morem točno povedat, kaj je tko drugače, ker še nisem bla tam, vse kar vem je to, kar sem prebrala. si pa predstavljam, da je gana mal bolj razvita od burkine, zato tudi malo lažja za potovat. burkina pa mal bolj “avanturistična”. zato sem zbrala obe – da se mal pomatraš pa pol na konc, da se greš mal na plažo spočit.
tako. oglasi se še kaj. in uživajte vsi,
b.
Forum je zaprt za komentiranje.