Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Bungalovi Terme 3000 – izkušnje?

Bungalovi Terme 3000 – izkušnje?

Pozdravljeni,

letos moramo na hitro najti kako varianto za oddih, ker je naš malček zbolel ravno en dan, preden smo nameravali na morje s preostalo družino. Na voljo imamo zadnja dva tedna avgusta

Na spletu sem opazila bungalove Term 3000 Moravske Toplice (polpenzion – mislim, da se hodi jest v hotel), pa me zanima, ali je kdo izmed vas že bil tam. Kako je bilo? So bungalovi spodobno veliki, čisti? Se da v njih tudi kaj skuhati? Skratka, zanimajo me vaši vtisi.

Dobrodošli bodo tudi kaki predlogi glede apartmajev na slovenski obali.

Sicer se z možem glede takih reči organizirava precej vnaprej, tokrat pa so nam načrte prekrižale vodene koze in smo morali počakati, da se mali povsem pozdravi, preden se odločimo za destinacijo in dejanski odhod.

Najlepša hvala in vsem prijeten avgust še naprej!

Tam sta dve vrsti bungalovov. S slamnato streho (prekmurska hiša) in navadno streho. Kot jaz vem, imajo vsi notri kuhinjo. Tako da je vprašanje, če se vam splača hrana v hotelu. (ponavadi je dopalčilo za hrano precejšnje). Sicer so pa vse hiške lepe.

lp, ela s

hiške krite s slamo so bolj boge, vendar, če imaš srečo so v popolni senci. Ostale so pa na nivoju, apartmani, vendar je zelo vroče, vsaj ene 5 let nazaj je bilo tako. ni klime. Za otroke je super, ker je voda toplain uporaba zunanjega in notrajnega bazena

Ogladala sem si hiško s slamo krito. Na zunaj deluje zelo prijetno, znotraj je pa precej dotrajana. Mogoče ne vse ? Nove mi niso všeč, baje je notranjost lepa. Kar se pa bazenov tiče- zame je to prevelika gneča, direndaj….

Hiše s slamo krite nimajo kuhinje.Imajo samo kopalnico z wc in eno sobo z zakonsko posteljo in en kavč.
Prostora je zelo malo .Klime ni bilo.

kaj nakladate, da imajo slamnate hiške kuhinjo, če jo nimajo. Ne pišite tisti, ki o tem nimate pojma.

Meni so fajni. Slamnati so bungalovi kar pomeni da jes v restavraciji in si ne kuhas sam. Drugace je pa cisto ker itak sobarica puca vsak dan.

Jaz ti priporočam Terme Olimija v Podčetrku. Mi smo kar nekaj let hodili v njihove hiške )Vas Lipa), kopali pa smo se v Aqualuni parku. Hiške so poceni, sicer brez klime, ampak konec avgusta (smo bili vedno okrog 20.8) se zvečer že toliko shladi, da se da čist fajn prezračit in spat ponoči. Hiške os sicer stare cca 20 let, ampak že nisi nek fensi, nam so bile ok. Za bolj fajn je pa Apartma Rosa.
do Aualune se je treba peljat )al pa s kolesom, za peš je mal preveč). Ampak je fini, ećalniki, senčniki zastonj, čisto, tobogani za ta velike, za tamale tudi kar precej. Pa vse je sorazmerno skupaj (ne kot Čatež, da delaš kilometee čez rivero.
Za terme 3000 pa ne vem, se že 100 let odpravljamo tja, pa nikoli ne najdemo neke poceni variante. So kar drage (vsaj za nas, ki še povprečne slo plače nimamo, žal…).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close