Bungalovi Suha Punta?
Spodaj sem že spraševala o njih, ste mi nekoliko pomagali, zanima me pa še nekaj stvari.
Našla sem eno agencijo, ki ima v svoji ponudbi obnovljene bungalove v Suhi punti. Ker so oni edini (Agencija Hejj), me malo skrbi, da ne bo prišlo do kakih težav. Ko gledam pri drugih agencijah pri vseh piše, da so obnovljeni apartmaji, o bungalovih pa ne govorijo. V agenciji mi nekako garantirajo, da so bungalovi res prenovljeni zunaj in znotraj, ampak čisto 100% pa tudi oni ne vedo.
Mogoče mi lahko kdo pove kaj več o teh bungalovih? Mateja?
Hvala še enkrat!
Maruša
S temi agencijami je res kriza, jaz sem ze obupala.
Ne bi ti tocno vedela povedati kaj je z bungalovi oz. a so to apartmaji. Tiste bungalove, ki smo mi videli so bolj v blizini hotela Carolina in cisto ob morju in izgleda res super. Taka majhna hisica se mi zdi da je od 4-6 oseb. Mislim, da sva celo dobila cenik in da so drage (blizu 100 Eurov/dan). Se mi pa zdi, da so bile zraven se ene hisice (nic prenovljene), ki so pa imele po dva vhoda in najbrz so pa to apartmaji. Ampak ce se zdaj spomnim se mi zdi, da so bile tudi neke vecje hiske oz. v 2 nadstropjih in najbrz so pa tam apartmaji in so bili res nekateri v obnovi. Je pa tako fino v sencki, ceprav meni to neobnovljeno ni zgledalo glih fino.
Ce slucajno doma najdem prospekt ti jutri napisem tudi telefonsko od njihove agencije, ki to oddaja!
ciao
mateja
Živjo Mateja!
Ja, menda so bungalovi tisti v 2 nadstropjih, z dvema vhodoma in menda je del obnovljen. Bungalow je pa v bistvu samo soba s kupalnico za 2 osebi, tako da nima kuhinje, ker se je nekje zunaj. Rezervacija je narejena s posebnim poudarkom na obnovljenem zunanjem in notranjem delu, tako da bo hudo, če tega dol ne bo. Bomo že preživeli, upam.
LpM
Forum je zaprt za komentiranje.