bungalovi Kačjak/DRAMALJ pri Crikvenici
Lep pozdrav..ali je kdo v kratkem bil v bungalovih Kačjak? Mi se odpravljamo 25.07. na 7 dnevni dopust in me zanima, če se je kaj spremenilo glede teh mravelj in nečistoče? Zanima me predvsem zato, ker imam 15 mesečnega sinčka in nebi rad bival teh 7 dni v neredu! Kako je z parkiriščem? Na relaxu mi je njihova zaposlena rekla, da se avto parkira zunaj tur.naselja se pravi ne zraven bungalova…je morda kaj drugače zdaj?? Vsem se zahvaljujem za morebitne koristne informacije..Lp
Mi smo bili v kacjaku bungalovi lani julija. 1x in nikoli več. Niso problem mravlje, niti cistoca, pri nas je bilo vse ok. Problem je vročina v teh bungalovih. Mi smo imeli lani povprečno temp notri okoli 40 stopinj. zeleli smo ze oditi, ker se bungalovi niti cez noc ne ohladijo, zelo slaba izolacija. In potem nas je presenetil dez, temperatura je padla, če ne bi imeli deza skoraj vsak večer bi notri crknili. Bili smo 3 tedne. Sploh ce imate majhne otroke absolutno odsvetujemo. Pa tudi sebe ce imate radi ne hodite dol v tej vročini. Letos smo bili 3 tedne na Pagu, klime obvezno,ce ne bi crknili. Ne vem kaj delajo ljudje zdaj v kacjaku? Morda pa so letos ustimali klime. Nujne bi bile. Lp
Parkiraš še vedno lahko točno zraven bungalova. So pa do glavne plaže kar nekaj stran, blizu je edino plaža na skalah. Oprema je res zelo stara, pa vendar ne bi rekla, da je čista katastrofa. So pa vseeno precej na soncu, tako da je v tej vročini kar precej vroče. Hrana je osnovna, brez presežkov. Bi rekla, kolikor denarja, toliko tudi dobiš.
Imaš mini market v kompleksu, tako da ni težav. Picerijo, na sami plaži tudi bar, plaža je luštna tudi za otroke. Mi smo dobili tudi ležalnike in senčnike gratis, ter uro mini golfa in pijačo dobrodošlice. Osebje se res trudi, ni kaj, pa tudi prijazni so. Glede na izglede, da ne bo toliko vroče prihodnji teden, veselo na dopust in predvsem – brez skrbi, super bo.
Pozdravljeni
Letos januarja 2018 zopet zagledal ugodno ponudbo za paviljone Kačjak
glede na to da sva bila tudi konec junija 2017(2xpolpenzion) tam povem lahko tole
* zelo ugodno glede na ceno in kaj dobiš
* hrana odlična/okusna/raznolika nikoli je ne zmanjka
* prijazno osebje
* fenomenalen pogled iz terase restavracije
* paviljon v gozdu skromno opremljen (ni TV,klime,hladilnika) vendar nisi prišel zaradi tega
* paviljon očiščen,pobeljen,pospravljen – mu nič ne manjka glede tega – se pozna da je v letih ampak vzdrževan
* terasa majhna 2x1m – ni mravelj,komarjev,…
* konec junija prijetno – ni vroče – ne vem pa kako bi zdržal to v 30+
* plaža odlična – droben pesek – konec junija ni gužve
* idealno za večerni sprehod okoli polotoka(urejena potka) – konec junija se nič ne dogaja
* za dogajanje crikvenica ene 4/5 km stran
* cene na plaži bile pivo/0,5l 15 kun, pleskavica/čevapi 15 kun, sladoled kepica 7 kun, tako da tudi to ugodno
Nasvet kdor bo šel naj vzame seboj podaljšek za elektriko + razdelilec ker je samo v WCju vtičnica
WIFI je delal ob recepciji
lp Jože
Forum je zaprt za komentiranje.