Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice bungalovi Kačjak/DRAMALJ pri Crikvenici

bungalovi Kačjak/DRAMALJ pri Crikvenici

Živjo,
Je bil kdo mogoče v bungalovih Kačjak v Dramljah pri Crikvenici?
Zanimajo me kakršnekoli informacije glede bungalovov, plaže, sprehajalnih poti, hrane…
Hvala!
Mateja

Kolikor je meni poznano sta Dramalj in Kačjak dve različni “vasici”. Kačjak je bolj turistično naselje s kampom (v gozdičku), vikendicami, lepo plažo in sprehajalno (trim) stezo. Dramalj ima manjše plažice (betonske ali skalne), je bolj pozidan (beton in asfalt, brez gozdička), je pa malo bižje Crikvenici kot Kačjak (iz Dramlja do Kačjaka je kakšnih 2 km). Iz Dramlja do Crikvenice vodi asfaltirana cesta ob morju, ki je prijetna za večerni sprehod do Crikvenice.

Hvala za prijaznost,
veš, jaz še nisem bila tam, a se odpravljamo 19.07. tja, zato zbiram kakršnekoli podatke..
Predvsem me zanima, če je Kačjak primeren za majhne otroke, ali je tam kakšna trgovina, in ali se da pridit iz Kačjaka do Crikvenice kje ob morju peš…
Hvala že vnaprej!

Po mojem je Kačjak primeren za otroke, saj (kolikor me spomin ne vara) je tam ena lepa urejena plaža. Trgovinico so tudi imeli. Zagotovo so se v teh nekaj letih še kaj bolj modernizirali. Kar se tiče peš hoje do Crikvenice, pa se seveda da, samo je malo daleč (sploh za majhnega otroka), pa tudi na cesti od Kačjaka do Dramlja je treba kar paziti, saj je cesta dokaj ozka, po njej pa vozijo tudi avtomobili. Torej peš hoja iz Kačjaka do Crikvenice je bolj za tiste, ki radi (veliko) hodijo, za “turistični” sprehod pa se mi zdi malce predaleč (sploh v obe smeri). Iz Dramlja do Crikvenice pa se mi ne zdi tako zelo daleč, da se ne bi dalo iti peš (seveda zvečer, ko vročina malo popusti).
Tik ob morju pa skoraj zagotovo ni nobene sprehajalne steze.

Najbolj grozen dopust v mojem življenju, po dveh dneh smo dobesedno ušli iz njega, umazanija, polno živali,. živa katastrofa
lp.

Rožica,
prosim, povej mi kaj več, ker se naš dopust bliža…Kje ste bili? V bungalovih? O kakšni umazaniji in živalih govoriš? Prosim, javi se mi na: matejcica@gmail.com in mi povej kaj več…

zdravo,
mi smo se ravnokar vrnili iz kačjaka. Lepa plaža, v bungalovih kjer smo bili mi (2 povezani sobi) je zelo stara oprema, čistilke imajo tam tudi “dopust”. V hiški smo imeli mravlje, ampak niso nič grizle.
Vodo smo točili kar iz pipe, za nas je bila dobra, pa tud drugi sem vidla so isto delali. Za otroka je pa dobr da skuhaš čaj in ohladiš. Sadja v trgovini v Kačjaku ni, pa tud ostalega zelo mal in drago. Prva mal večja trgovina je v Dramalju (KONZUM), na kakšen SPAR kar pozabi. Vse drobnarije, ki jih rabiš pa prinesi s sabo.
Zajtrk in večerja sta samopostrežna, včasih čakaš na sladico ali na evrokrem zjutraj, drugače imaš za jest salamo, sir, maslo, marmelado, kosmiče, mleko, kakav, …zvečer pa maš tud na izbiro.

Ne pozabit s seboj vzet kakšnega električnega kuhalnika, da si skuhaš kavo ali kaj za pojest. Saj hrane je dovolj, samo dolga je od 9-ih do 7-ih zvečer.
Morje je pa čisto. V nizki vodi kamenčki, malo bolj stran od obale so tud ježki. Družin z majhnimi in velikimi otroki je zelo veliko. Na splošno smo se mel fajn, samo mal morš oči zatisnit. Družabno življenje, stojnice, trampolini so v Crikvenici. Fajn se mejte, kar brez strahu pejte dol, samo čimveč stvari s sabo.

zivjo mravljinci…
mi se menimo da bi sli v bungalov v Kačjak… zelo si mi pomagala…
bi mi naredila uslugo in mi poslala kaksno slikco in se bi rabla telefonsko stevilko pri kom si rezervirala termin.
kako se ti zdi je mogoce boljs it v apartma ali bungalov?
lep pozdrav

zdravo lili

mi smo bili v bungalovu. Naselje kačjek je turistično naselje bungalovskega tipa + paviljoni (sobe+ hrana v restavraciji). Apartmaji so pa malo stran v smeri proti Dramalju.
mi smo rezervirali preko Relaxa in mislim, da nimajo ponudbe za apartma.
Je pa ta varianta z bungalovi oz.paviljoni cenovno zelo ugodna, zato je tudi slabša oprema v sobah. Tako hudo ni , da bi morali domov it po dveh dneh, premišljevala sem celo, da bi drugo leto spet prišli. Moram pa priznat, da sem vso opremo (postelje in omare ) zbrisala s čistilnimi robčki, preden smo se naselili.
lp

Zdravo mravljinci!

Mi imamo tudi preko Relaxa rezervirano, tudi bungalov s povezanimi sobami.Lahko napišeš še kakšno podrobnost, ki se jo spomniš. Koliko so kaj sobe velike? So notri vtičnice, če bi s seboj prinesla električno ploščo, da kaj skuham in majhen hladilni za spraviti jogurte?
A posteljnina in brisače, to je pa v redu? Mene stara oprema nič ne moti. Se zavedam, da za nisko ceno ne more biti ne vem kaj. Kakšna je pa kaj hrana? Imamo namreč enega 13 mesečnika, pa da se mal znam ravnat. Imajo otroci tudi svoj obrok?
Kaj pa senca, jo je kaj?

Hvala za vse informacije!

mi tudi,
v soboto smo se vrnili iz Kačjaka…če imaš kaj vprašanj, mi piši na mail: matejcica@gmail.com

mmatejcica, sem ti pisala na mail in postavila kar nekaj vprašanj

živjo!
mene pa zanima če je bil kdo letos ali lani v teh bungalovih?
so kaj preurejali,prenavljali ali je isto kot je bilo?

LP

Jaz tudi nameravam preživet tam letošnji dopust, zato se sprašujem, ali je gneča na plaži? Je kakšna trgovina z osnovnimi stvarmi (ne rabim ravno hipermarketa)? Se zvečer kaj dogaja – je kak kafič, terasica..?

Hvala tistemu, ki bo odgovoril 🙂

ograja kdaj greš?

anjaančka, spremenila sem načrt in grem v Zadar…

Glede na tale članek so očitno res nekaj prenavljali:

http://www.novilist.hr/hr/Vijesti/Regija/Crikvenica-Novi-Vinodolski/Primjer-ostalima-Kacjak-nikad-nije-izgledao-bolje

Jaz bom letos v bungalovu na Kačjaku od 22.7. do 29.7. Ko pridem nazaj napišem kako je blo.

Prosim poročaj kako je tam… 🙂

gremo dol in bomo poročali

Pozdravljeni mi smo bili v Bungalovu 14.
Bil je prenovljen sveže popleskan.
Od kopališča-morja smo bili oddaljeni cc40m, do restavracije 80m. Avto tik ob bungalovu v senci pod listnatim drevesi. Hrana odlična je pa res, da bi lahko ob večerji ponudili sok z vodo ali vodo iz pipe brezplačno in bi tako imeli več zadovoljnih gostov. Ker v restavraciji je pijača precej draga in se je malo gostov odločilo za nakup. Čehi so pa imeli ob rezervaciji že obračunano pijačo. ne vem zakaj se naša agencija Relax.si ni odločila za ta podvig.
Komarjev je na pretek tako, da lahko mirno spite nabavite vse strupe. Priporočljivo je da otroci ne jedo sladkarij v objektu, ker boste imeli tudi mravlje. Govoril sem tudi z direktorico in ji svetoval da bi bilo pametno in nujno nabavo hladilnika v bungalovu, mi in skoraj vsi sosedi so ga imeli od doma pripeljanega.
Priporočam odih v bungalovu Kačjak 2.

V bungalovih turističnega naselje Kačjak smo prespali eno noč in če bi lahko rezervacijo storinirali ne bi ostali niti uno minuto.
Naš bungalov št. 21 je bil v katastrofalnem stanu, da o mravljah niti ne govorimo. Vse, ki imate namen letovati en dan ali več vam toplo priporočam, da se prej pozanimate v kaj se ……spuščate….

Srečno.

Primorka

mi bili letos ni luksuz ampak smo se meli zlo faj in drugo leto najverjetneje ponovimo.
hrana je slaba- zajterki isti tako da po 5 dneh že gre bolj gor kod dol!
je pa zvečer živa muzika-super, morja super primerno tudi za otroke, vglevnem bi ponovili!

Živ.

Bila sva dol za vikend. Lahko rečem da je sprejemljivo in komplet vsega da rezultat da se še vrnem.
Meni je pomembno to, da je soba očiščena, nekaj različne hrane in čisto morje. Skratka QL.
Se kmalu vrnem

Borut: preko katere agencije sta šla?

Tudi mene zanimajo ti bungalovi – gledamo jih preko Relaxa.
A je v njih ful vroče, glede na to, da ni klime? Zanima me tudi, če se da na plažo priti z vozičkom? Kje se parkira avto?

Hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close