Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BUMICA

BUMICA

Tudi prou….Bo pa več plačal investitor….

Čaki čaki … da se najprej midva ornk dol dava … pol pa lahko pridejo še prjatli pa prjatlce zravn … ;))))))) :)))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Cimra naj ostane,ker bi rad obe!
😉

ALORA,
NAJPREJ SE DOBIMO ME TRI… NARDIMO STRATEŠKI NAČRT…. POLE POVABIMO PA ŠE FANTE Z BAŠTONI….. IN U NAPAD…. ;)))

Enu vč boš špendala….

O.K. Pa mi povej…………..Bi jih ti slučajno zamenjal??

KDO BI RAD OBE???????????????????? Pa kaj bi sploh kdo počel s 50 let staro zategnjeno ženo???? :((((

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

ZA RADENSKO MI NI NIKOL ŠKODA DNARJA!

Tko se mi dopade….Da bo nekdo več dohodnine plaču zarad tega….

He, he, he……mi gre na smeh…………

Zakaj pa bi morala tebe bolj naklestit če lahko vprašam?

Kaj sta govorila?

Ja, samo veš kolk nas bo…..

Točno tako!!!!!!!

DA BI TI VIDLA KAKU ME JE RAZKRINKOU…. :(((((((

Evo………par sekund vaju pustimo pri miru……..pa sta že pri sexu:))))))))

Mi pa se samo od pijačke menimo:)))))))))))

Potrebneža mala:))))))))))

No, sej je Sprevrško zlo hitr…Tko, da ne bo treba dost čakat…Prjatlce so tud dobrodošle, ča so take ku ti…

Oba imam tako rad,da se mi zmeša,če jih par urc ni!
Sam čeznju je pa tako fajn pizdit….izgleda,da izpadeš večji starš na tak način,hehe!
😉

Tako ja … evo … ;))))))) :))))))))))))))

lp, Bgv

Nikol tri babe na kup….Bo dž….

Ehm … ne ne … .. … … … kaki sex neki … mi se menimo o … … hm … oooo … rožicah … pa o čebelicah … … … :)))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!
Primorski grupni!Pa še eno cool prijateljico s Štajerske povabim…;-)

Take ku jst?????? Hm hm hm … ehm … čaki … kakšna sem jst??? :)))))))

Lp, Bgv

Meni se zdi, da bo tudi pri naju imel očka večji vpliv………zvezdi je preveč popustljiva…………

Čaki….sej še mene ne pustita zravn….Čaki vrsto….

A tebe je razkrinkal? In kje sem tu jaz?

Ti kar povabi…pa ji pokažemo ….Sam nevem kej……

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close