Bulica na glavi pri sinu
Sin ima 6 let in ima na lasiscu trdo bulico v velikosti lesnika. To ima sedaj slaba 2m. Pravi da ga ne boli na dotik, pa drugic da ga. Ni videti da bi bila vneta korenina, niti lojnica ni verjetno, na kozi ni barvnih sprememb, niti nsj ne bi bila bezgavka…caka na uz na pediatricni. Skrbi me. Je bil kdo s tako sitacijo in kaj se na uz vidi? Zdravnici sem takoj sporocila da sem zatipala pa je rekla naj pocaka na avgusta ko ima dermatologa. Ker pa sem ga zdaj peljala zarad druge zadeve, je rekla da ne ve kaj bi lahko bilo in je dala napotnico.
fetka, 10.07.2021 ob 11:59
Ti res mislis, da ti bo kdo pomagal tukaj? To ni hec in resi lahko le zdravnik. Ce nimas dobrega obcutka, pohitri zadevo.
Sprasujem po izkusnjah. Pohitrila sem, kolikor sem lahko. Cez 10d ima uz. Sem pa v naravi tak clovek, da se za vsako stvar sekiram in nimam dobtega obcutka, ce se z njo prvic srecam
-
Fantje imajo zelo pogosto aterom, ki je nenevaren, le raste. Seveda bo več povedal UZ. Znajo pa že pediatri oceniti, kaj verjetno je in v primeru sumljivega pohitijo s preiskavami. Mislim, da si lahko kar mirna. Je pa normalno, da te skrbi. Upam, da bo kmalu vse skupaj mimo. Držim pesti, da bo vse dobro.
Forum je zaprt za komentiranje.