Najdi forum

En problem imam.
Uporabljam Netscape 6 za na internet. Scasoma si dodajam na kazalo svoje
priljubljene strani in to ze dalj casa.
Problem pa nastane, ko jih zelim zbrisati.
Namrec – rubrika ‘manage bookmarks’ mi enostavno ne deluje, prikaze se
prazno okno ali pa mi ‘vrze ven’ celoten Netscape. Kkratka, brisati ne morem, ravno tako ne vem, ali si lahko shranim bookmarke ce presedlam na drug program?
Kaj lahko naredim? Zbirka strani v kazalu ze zdavnaj ni vec aktualna (nekaj
strani sploh ne deluje vec), novih si pa skoraj ne upam vec dodajati, saj je seznam ze dolg kot jara kaca….

Help?

Poskusi si namestiti Mozillo, gre za program, ki nadaljuje razvoj brskalnika, kjer ga je Netscape prenehal, videz in funkcije pri mozilli so enake oz. zelo podobne kot pri netscapu 6. Verjetno bo Moz. znala tudi uvoziti bukmarke in funkcija Manage Bkmks pri meni deluje normalno.

Druga možnost pa je, da poskusiš poiskati datoteko za bkmks in jo popraviti s kakšnim drugim urejevalnikom. Pri mozilli (ker gre za “evolucijo” netscapa domnevam, da je pri netscapu enako!) so bukmarki v datoteki bookmarks.html (kje se le ta nahaja je odvisno od OS). Predlagam da preiščeš trdi disk za datoteko bookmarks*. Če jo najdeš jo odpreš s katerimkoli html editorjem (tudi word) in popraviš.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close