Budimpesta
Me smo šle lani decembra v varianti spiš 3 noči, plačaš 2, tko da je v končni fazi prišlo spanje cca 26 EUR v hotelu Gran Hungaria, ki je na koncu glavne ulice v Pešti. Ponudbo sem našla preko interneta. Je pa luštkan hostel v centru Marco Polo, zelo blizu zanimivega lokala Alcatraz.
Če imaš možnost pojdi z avtom – me smo rabile cca 4.5 ure hitre vožnje čez Hrvaško.
Sam morš pa u Budimpešti ful pazt glede parkirnih prostorov. Midva s fantom sva šla lansko leto tja na Formulo pa sva bivala 3 dni v nekem hotelu v centru mesta, ki ima kao varovano parkirišče – ye right. Avtio je bil parkiran direkt opred vhodom, ko pa sva na dan odhoda zjutraj prišla do njega, so bila vrata vlomljena pa pokradeno vse, od radia in očal za 40000 do brisače kupljene na formuli in domačih superg. Ne moreš verjeti, amapk ti rečem, madžari so pravi cigani! Aja pa tolk za dodatek se to ni zgodilo samo nama, ampak so v avto vdrli pred dvema letoma tudi mojim staršem, letos pa tudi najinim prijateljem in to vsemv samem centru Budimpešte.
🙂 Ja lahko je rec smo bili v Italiji in Spaniji odvisno pa kje tocno ?
Moji kolegici so v spaniji vdrli v avto ko so oni medtem pridno kosilali
in celo gledali avto na parkiriscu ;). V italiji pa jaz tudi ce mi placajo
ne pustim avtomobila parkiranega pred hotelom ( govorim predvsem za
Rim in Napoli ).
Forum je zaprt za komentiranje.