Najdi forum

Budimpešta

Kako najceneje v Budimpešto? Zanima me vlak, avtobus…. Koliko stane karta za vlak pri Slovenskih železnicah in koliko pri wasteelsu?

Povratna vozovnica za potovanje v 2. razredu na relaciji Ljubljana -Budimpešta via: Dobova meja, Koprivnica meja po ponudbi Wasteels BIJ do 26 let znaša 6.453,00 SIT za eno osebo.

Povratna vozovnica za potovanje v 2. razredu na relaciji Ljubljana – Budimpešta via: Hodoš meja po ponudbi Wasteels BIJ do 26 let znaša 19.849,00 SIT za eno osebo.

To je pa velika razlika.
Čudno se mi zdi, da je preko Hodoša tako drago. Pri Slo. železicah je preko Hodoša cena cca. 9000 SIT.
Sicer pa hvala ti Pomagač, se bom odločil kar za tista verzijo preko Hrvaške.
Mogoče veš kje lahko dobiš karte Wasteels, za LJ vem. Zanima me, če imajo še kje drugje svoje prostore.

Tukaj je še nekaj informacij. Tole sem v bistvu dobil nekaj dni nazaj, ko sem spraševal zase:

Vozovnico za potovanje lahko kupite na mednarodni potniški blagajni v Ljubljani, kjer lahko uredite tudi rezervacijo sedeža (le-ta je obvezna če boste potovali z vlakom IC 247/246 CITADELLA), ki znaša 717,00 SIT za eno osebo v eno smer,

Navadna mednarodna vozovnica (na glede na to ali kupite vozovnico za enosmerno ali povratno potovanje) velja dva meseca,

Vozovnico lahko kupite dva meseca vnaprej, nekaj dni pred potovanjem ali na dan odhoda,

V primerih potovanja s posebnimi ponudbami kot npr. Euro Domino, City Star International itn. pa veljajo vozovnice 1 mesec,

Nakup lahko plačate z gotovino, z naročilnico podjetja na osnovi katere potem izstavimo fakturo ali s karticami: Eurocard, Karanta, Ba, Visa, Diners in Amex.

pri slovenskih železnicah je okoli 13.000 povratna—
s tem da je karta okoli 11.000 moraš pa še kao rezervacijo narediti ki stane okoli 1000 sit..ker Madžari komplicirajo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close