BS.Player težave-pomoč
kar naenkrat ne morem odpret in se mi izpiše tole
BSplayer v2.24.954, Unhandled exception at EIP: 0052DB7E
If you click ‘Close’ application will be terminated.
Please report this info to the author with description what were you doing.
If you have internet connection, it’s recommended to send error report, this will help us solve problems faster.
Access violation at address 0052DB7E in module ‘bsplayer.exe’. Read of address 00000020
EAccessViolation
Call stack: 00000000,0052DB7E,0040496B,00583473,00473D20,00476C6B,00
Če kdaj probaš blefirat in vpišeš direktno ime izdelka v naslovno vrstico… v tem primeru probaš kar kak http://www.gomplayer.com … se zna zgodit, da ti kdaj celo rata….
Koga ne moreš zagnat? Mačka skoz okno? Ne vem… če priklikam do Vaš link, se mi zdi, da je vse nekak ok…
Aja… morda…
Vaš link bo za kako desetinko starejša verzija bolje delovala ?
ok grem od začetka
želim imeti bs player
ali ne razumem prav-če mi pošljejo na primer meil v bs in mi sedaj ne dela , ga moram najprej shraniti nato pa odpreti naprimer v wmp, kar je zamudno
tvojih zgornjih štosov se ne da zloudad kot si že sam vidu ali pa se moraš prijavit in tralala, tako da nikamor ne prideš
“…če mi pošljejo na primer meil v bs in mi sedaj ne dela…”
Sori, bom raje kar obupal, saj je to mal preveč za moje računalniško znanje in se itak s štosi ne da rešit. Pa velik sreče 🙂
A poizkusim še jaz razbijati glavo ::
Ali si kaj odstranjevala/dodajala video codece ???
Ali si že odstranila in na novo instalirala BSPlayer (se zna ‘odregistrirat’ datoteka quartz.dll
Ali pa klo zaženeš BSplayer pritisni SHIFT tipko, ko si v meniju izbiraš Filter management (V preferences oknu)
sem obupala, bs ne dela pa nič hudga
problem je bil v tem, da sem si naložila GOM player kot ste mi svetovali, pa dva dni sploh ni delovalo
dol sem vrgla ostanke bs, pa sem ves čas imela še tisto obvestilo, da je konc z njim
zato sem morala vsako zadevo shrant, pa izbirat program za odpret, ej sem se naveličala sploh meile odpirat
sem nehala in en dan odprem na meilu eno zadevo in glejga zlomka se končno odpre v GOM-mu
ej fantje hvala za dobre živce
škatla je le škatla
Forum je zaprt za komentiranje.