Najdi forum

BS player in zvok

Problemcek je sledec…Govora je o starejsem PC-ju s 350MHz CPU-jem in Win98..Filmi v BS playerju lepo tecejo,vendar ni zvoka…Ce se filme predvaja v katerem drugem predvajalniku je pa zvok prisoten, vendar pa se slika zatika..Iz tega sledi, da ni tezava v codecih, ampak v…Jaz nimam pojma v cem…Mogoce kdo tu gor ve kaj bi lahko bilo?
LP vsem

350 mhz je pa odlocno premalo za normalno gledanje filmov
tam nekje od 800 mhz naprej, ti bo delalo vse gladko.
Ti novi filmi so hudo skompresirani da ti player verjetno kompenzira zvok
tako da ti vsaj slika gladko tece.
BSPlayer od vseh teh divx playerjev porablja najmanj procesorske moci.
Mislim da bo treba mal tolarckov dat v mlincek, druge ni.

Ni res. Doma imamo 266 MHz računalnik pa zadeva preko bsplayerja čudovito laufa. Vsi filmi, da se razumemo. Aja, glede težav z zvokom pa res ne bi znala pomagati. Te pa lahko potolažim, da je računalnik tudi za filme dovolj “močan” :)).

Če mene vprašaš je 266 mhz danes samo še pisalni stroj.
V kaki resoluciji pa sploh lahko gledate te filme.
Recimo LOTR 2 a vam dela na 266 Mhz ?
Mojmu frendu ga je na 700 celeronu komaj vleklo na 640 X 480
GF2MX 400 64MB grafulja.

Brez heca, da dela. Leti pa v resoluciji 640×480 čisto normalno… Mislim, da je frekvenca tu in tam vseeno malo precenjena, ker na našega lahko delamo (skoraj) vse – torej nam ni samo za pisalni stroj…

Aja, sem pozabila… Imamo 32 MB grafično in kakih 250 rama (tu nekje – ne bi vedela točno, ker ga je ata sam nazadnje nadgrajeval).

Jep buzdo, 266 je zadosti za predvajanje divxov, kjer resolucija in huda grafikujla sploh nista tako pomembni, kot se nekaterim zdi.

Hvala :)))).

Se stinjam da je tudi 266 MHz dovolj,bistvo je grafična in kodeki.Poglej na http://www.ptuj.com/divx/ Tam dobiš ves potreben software.Pa obilo užitkov pri gledanju!

Ja ,verjetno ti manjka ogg ali ac3 kodek.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close