Brutalna cenzura na RTV – sramota!!
Novi primeri cenzure na cenzuRTV.
Vsak, PRAV VSAK dan moderatorji na cenzuRTV NEUPRAVIČENO cenzurirajo.
Bom navedel današnji primer. Najprej je novica o legalizaciji konoplje – moderatorji SISTEMATIČNO BRIŠEJO VSE komentarje, ki nasprotujejo drogiranju. Tako je to.
Potem je še novica, da je nova normalnost, da bolniki umirajo kar na hodniku na urgenci.
Napisal sem tole in spet je vse izbrisano:
”Samo kopiral bom komentar o slovenskem zdravstvu, ki se mi zdi pomemben, do danes ni nihče nič repliciral.
Dodajam, da slovenski zdravniki še vedno niso slišali, da je najpomembnejše ohranjati zdravje čim dlje, se pravi primarna preventiva in sicer KNB… delajo pa popolnoma nič na tem, sramota!
Novinarji pa le iščejo neke senzacionalne novice, ki v ničemer ne prispevajo k izboljšanju.
Zdaj pa k besedilu, ki je bilo napisano v zvezi z dolgoročno stavko zdravnikov (besedilo ni moje).
Upam, da mi bo znal kdo pojasniti. Doktorji vodijo celoten zdravstveni sistem. Doktorji so direktorji zdravstvenih domov. Doktorji so direktorji bolnišnic. Doktorji so imenovani v razne odbore, ki so vsaj deloma povezani z zdravstvenim sistemom vključujoš 3,5 milijarde težko zdravstveno blagajno. Sedijo po ministrstvih in strokovnih skupinah, ki narekujejo delo in način dela v zdravstvenem sistemu.
In zdaj pravijo, da protestirajo proti nedostopnosti zdravstvenega sistema in razpada javnega zdravstva. Torej doktorji protestirajo proti samim sebi.
Zdaj bi pa za celoten razpad še nagrado in višje plačen razrede. Če se jim dovoli izstop iz javnega plačnega sistema, je to konec socialne države. Doktorji (vsaj njihovo vodstvo), ki so do sedaj že dokazali, da jim gre bolj kot ne samo za denar in neko javno moč ter veljavo, bi privatno zdravstvo uredili tako, da dostopa do zdravstvenih storitev sploh ne bi bilo. Dobesedno bi postali kasta v tej državi, zlizana z oblastjo. Njihove storitve pa nečloveško predrage za povprečnega človeka. s tem da bi po možnosti morali še vedno vsi plačevati za neko zdravstveno blagajno kot do sedaj + osnovno in dodatno zavarovanje, s tem da bi imel zdravstvenih pravic zelo malo ali nič. Povedano drugače. Masa ljudi bi plačevala za kasto najbogatejših, dostopa do tega pa ne bi imela. Torej moderno sužnjelastništvo kot ga poznajo ZDA.
Res človekoljubno prizadevanje doktorojev. Od Covida dalje so izgubili vso veljavo in skrenili s poti. Že tako zadnjih 30 let samo uničujejo sistem v katerem delajo. Ampak temu vodstvu doktorjev je potrebno priznati eno stvar. Empatija in pamet dejansko ne prideta z izobrazbo. To so pa v celoti dokazali.”
Ali mi lahko nekdo da kakšno idejo, kako se boriti proti tej nagnusni korpuciji in neupravičeni cenzuri? Vse se cenzurira – notranja in zunanja politika, zdravje, kultura, celo znanost… OGABNO!!
In to smo še prisiljeni plačevati, zakaj neki, prekleto???
Plavi retardirani zafrustrirani brezposelni troloidni vzdrževalec Milan iz Posavja, poserjem se na tvoje vedno enako dolgočasno smetenje. In enkrat te bom poiskal, da mi tele bedarije v obraz poveš, če si boš upal…
Sicer pa te že poznam, nimaš nobenega cilja ali veselja v življenju in misliš, da boš z ugajanjem najbolj pokvarjenim kaj dosegel. Ne boš, tvoja beda je vsak dan večja. Kreten prfuknjen!
No, torej, če pač zanemarimo trole, je treba ugotoviti:
– cenzura na cenzuRTV Slovenija je uperjena proti – borbi proti drogam, se pravi koristi drogiranju, koristi narko-kartelom, koristi kriminalu, koristi raku, koristi poneumljanju, koristi nižanju življenjske dobe, slabšanju duševnega zdravja.
To delajo namenoma, brišejo se kritike, plačanci tobačne industrije imajo pa proste roke, da pišejo neumnosti in laži.
Če pa slučajno moderator=cenzor zamudi in pride na dan preveč resnice, pa potem hitro skrijejo novico, jo spravijo daleč od oči in odprejo novo…
Po teh metodah lahko manipulirajo z novicami, poglejte enostransko propagando prav pri VSAKI temi, naj bo kaj o zdravju, bog ne daj o covidu, naj bo o vojni v Ukrajini, Gazi, naj bo na področju notranje politike – vedno isto. Nek anonimni, skriti, hinavski pezde od moderatorja ima očitno VSO OBLAST. Kdo mu jo je dal? Zakaj za vraga ne protestiramo? In to še prisilno plačujemo?
Kako dolgo še???
Zdravko Mamić Maminjo, 27.01.2025 ob 12:28
Želim odpreti razpravo o BRUTALNI CENZURI na RTV Slovenija. Prejšnji poskus ni bil uspešen. Hmmmm.
Kdo se ima še volj ukvarjati z njimi ?
Jaz že dolgo ne, če si napisal resnico so te napadli, če si odgovoril z enakim načinom so te pa blokirali.
RTV si po volitvah ne zasluži drugega kot razpustitev !
Zdravko Mamić Maminjo, 26.08.2025 ob 11:25
Plavi retardirani zafrustrirani brezposelni troloidni vzdrževalec Milan iz Posavja, poserjem se na tvoje vedno enako dolgočasno smetenje. In enkrat te bom poiskal, da mi tele bedarije v obraz poveš, če si boš upal…
Sicer pa te že poznam, nimaš nobenega cilja ali veselja v življenju in misliš, da boš z ugajanjem najbolj pokvarjenim kaj dosegel. Ne boš, tvoja beda je vsak dan večja. Kreten prfuknjen!
ja se strinjam s teboj, hihihihihi, ampak ti nisi daleč od njega- prfuknjen
Tudi mojih komentarjev ze veckrat niso objavili. Sicer se nad cenzuro na RTV pritozujejo tudi drugi.
Zdaj pa ne najdem svoje teme od vceraj na Monu o tem, da ena srednja sola v Gelsenkirchnu v Nemciji z novim solskim letom uvaja samo se halal hrano in da mediji ze napadajo ljudi, ki povejo, da so proti temu, ces da so skrajni desnicarji.
Hvala za mnenje. Meni je jasno, da je te cenzure ogromno, ne le mene in vas, ampak – VSEH.
Recimo, pri debati o legaliziranju ostudnega smrdljivega hašišarstva je jasno, da je cenzuRTV popolnoma na strani narko-kartelov, še posebej njihov cenzor. Zato (vsi njihovi novinarji in vodstvo vred) niso vredni, da jih pes poščije.
Saj se ve, 27.01.2025 ob 18:29
Ve se, da RTV SLO in njen novičarskih portal MMC lahko objavlja le to, kar je dovoljeno in blagoslovljeno s strani levičarske oblasti. O drugih stvareh, ki so resnične, vendar levici neprijetne, se me sme pisati oz. se izvaja stroga cenzura.
Seveda RTV SLO ni edina. V Evropi so take vse uradne oz. javne televizije in ostali mediji. Toliko o demokraciji in svobodi govora v Evropi.
@ Saj se ve
KRELE kletno lažnivo SdS nora24tv janšisticno, kaj bluziš…
Redno pišem tam od športa do politike in redno sem brisan, čim napišem kaj proti SdS ali nora namesto nova24tv
ko je pacient prišel na aablast s prevaro volivcev nesrečnega petka 13 marca gospodovega leta 2020 je nastavil njegovo/vaše bedno sranje iz nora24tv na RTV mmc.. In čim je vaš moderator, ne gre noben komentar čez, če je kaj napisanega proti pacientu SdS nora24tv…
Popay, 31.08.2025 ob 09:52
@ Saj se ve
KRELE kletno lažnivo SdS nora24tv janšisticno, kaj bluziš…
Redno pišem tam od športa do politike in redno sem brisan, čim napišem kaj proti SdS ali nora namesto nova24tv
ko je pacient prišel na aablast s prevaro volivcev nesrečnega petka 13 marca gospodovega leta 2020 je nastavil njegovo/vaše bedno sranje iz nora24tv na RTV mmc.. In čim je vaš moderator, ne gre noben komentar čez, če je kaj napisanega proti pacientu SdS nora24tv…
Zdaj pa pokaži ta post svojemu dohtarju, pa bos videl kaj ti bo povedal. Normalno umsko razvit ne bi pisal na ta način, veš ti to popej tukej in zdej hehe sportski lagano? …… Veš ti kurac, če si primitivno srednjeveški zaostali bušman bulovc….☝️
Forum je zaprt za komentiranje.