Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Brutalna cenzura na RTV – sramota!!

Brutalna cenzura na RTV – sramota!!

Želim odpreti razpravo o BRUTALNI CENZURI na RTV Slovenija. Prejšnji poskus ni bil uspešen. Hmmmm.

Pa si šel do psihiatra, da ti malo pojasni, zakaj in kako? Nisi, ne?

RTV je prava vladna psihiatrija.

Zdaj vidim, da je odprlo prvo temo, sicer z zamudo, ne vem, zakaj je bilo tako. Jaz seveda nikoli ne odneham. Ne, to ni za psihiatrijo trol in papak, temu se reče kohones, karakter, nekaj, česar ti – zdrizasta butasta brezhrbtenična spužva – niti nimaš, niti ne razumeš-.

V Wordu si naredi eno stran in nanjo s copy -paste prenesi svojo vsebino preden jo objaviš. Objavljene lahko kasneje izbrišeš. Seznam zavrnjenih tvojih besedil uporabi za pritožbo pri varuhu človekovih pravic. Ko tudi tu ne dosežeš pričakovanega odziva, pošlji Ustavnemu sodišču ovadbo o protiustavnem dejanju. V primeru zavrnitve pošlji še evropskemu SVČP. Na EU pošlji je ovadbo o pristranskem poročanju RTV.

Odgovor na objavo uporabnika
Zdravko Mamić Maminjo, 27.01.2025 ob 12:28

Želim odpreti razpravo o BRUTALNI CENZURI na RTV Slovenija. Prejšnji poskus ni bil uspešen. Hmmmm.

Veš kaj pomeni brutalno?

Skoči na glavo Veseli oče

Ve se, da RTV SLO in njen novičarskih portal MMC lahko objavlja le to, kar je dovoljeno in blagoslovljeno s strani levičarske oblasti. O drugih stvareh, ki so resnične, vendar levici neprijetne, se me sme pisati oz. se izvaja stroga cenzura.

Seveda RTV SLO ni edina. V Evropi so take vse uradne oz. javne televizije in ostali mediji. Toliko o demokraciji in svobodi govora v Evropi.

A lahko kdo kaj več pove o tem prispevku z opisom, argumenti linkom itd, kakšne cenzure je bil deležen avtor?

Na rtv slo? Tole tule je mon ne MMC portal, zgolj v vednost in ravnanje

Nič. Gremo na ulice tako kot v Srbiji. Dol z RTV!

Aja, to pa ne, drugje dajmo srat, dol z Vučićem, pa to.

Super odziv, anonimno 8834. Da, nekaj teh stvari sem naredil, pisal sem vedno znova t.i. Varuhu/-inji RTV gledalcev, potem direktno vsem vodilnim na RTV , ker ni bilo učinka, odziv je bil res sramoten. Po pravni poti – preko Varuha ČP in ESČP še nisem šel, ampak tudi v te ljudi nimam nekega velikega zaupanja. Bi se covid prevara v tej obliki lahko zgodila, če ne bi bile vse te institucije prodane in ugrabljene? Kateri medij pa je sploh upal predstaviti vsaj dva različna pogleda? saj potznamo odgovor, še danes je totalno enoumje, še po petih letih.

Seveda so brutalno cenzurirali vse v zvezi s covid-19 obdobjem, kar počnejo še danes – pazite, zelo znanstveno sem komentiral, recimo citiral sem prof. Doshija iz Bmj itd., ali pa Grat Barringto deklaracijo – tudi to so vztrajno brisali, potem brišejo celo dokazljive podatke iz Registra raka – v zdravju je naravnost katastrofalna cenzura… pa je tudi pri svetovni, lokalni politiki. Imajo neke nedotakljive, ki jih ne smeš niti kritizirati, recimo dober primer je (zame mafijski župan) Janković, recimo nisem bil navdušen nad goloseki ali industrijskim bazenom v Tivolijo – eto – izbrisano. Tega je, kolikor hočete.

Primerov je skoraj nešteto. Rad bi dosegel premik, da so to enkrat neha – ZA VSE VEČNE ČASE. Boriti se moramo za SVOBODO GOVORA, vsi skupaj, ne glede na razlike med nami. Upam, da se strinjate?

Rtv samo plačujem, uporabljam pa ne.

Zdravko Mamić Maminjo, 27.01.2025 ob 21:35

Super odziv, anonimno 8834. Da, nekaj teh stvari sem naredil, pisal sem vedno znova t.i. Varuhu/-inji RTV gledalcev, potem direktno vsem vodilnim na RTV , ker ni bilo učinka, odziv je bil res sramoten. Po pravni poti – preko Varuha ČP in ESČP še nisem šel, ampak tudi v te ljudi nimam nekega velikega zaupanja. Bi se covid prevara v tej obliki lahko zgodila, če ne bi bile vse te institucije prodane in ugrabljene? Kateri medij pa je sploh upal predstaviti vsaj dva različna pogleda? saj potznamo odgovor, še danes je totalno enoumje, še po petih letih.

Seveda so brutalno cenzurirali vse v zvezi s covid-19 obdobjem, kar počnejo še danes – pazite, zelo znanstveno sem komentiral, recimo citiral sem prof. Doshija iz Bmj itd., ali pa Grat Barringto deklaracijo – tudi to so vztrajno brisali, potem brišejo celo dokazljive podatke iz Registra raka – v zdravju je naravnost katastrofalna cenzura… pa je tudi pri svetovni, lokalni politiki. Imajo neke nedotakljive, ki jih ne smeš niti kritizirati, recimo dober primer je (zame mafijski župan) Janković, recimo nisem bil navdušen nad goloseki ali industrijskim bazenom v Tivolijo – eto – izbrisano. Tega je, kolikor hočete.

Primerov je skoraj nešteto. Rad bi dosegel premik, da so to enkrat neha – ZA VSE VEČNE ČASE. Boriti se moramo za SVOBODO GOVORA, vsi skupaj, ne glede na razlike med nami. Upam, da se strinjate?

Ne. Se ne strinjamo.

V še normalnih časih so tuml norca kot ti dvakrat s pendrekom po hrbtu in je hitro prišel k sebi.

Trol dolgočasni, anonimno revše, spet si dokazalo, kako zabito si, in kako nikoli nimaš nobenega argumenta.

No, dežurni trol tega portala, razložite nam, zakaj nismo vsi za svobodo govora. Vi si je res ne zaslužite… pa vam jo bomo še vedno branili.

Zdravko Mamić Maminjo, 28.01.2025 ob 01:19

Trol dolgočasni, anonimno revše, spet si dokazalo, kako zabito si, in kako nikoli nimaš nobenega argumenta.

No, dežurni trol tega portala, razložite nam, zakaj nismo vsi za svobodo govora. Vi si je res ne zaslužite… pa vam jo bomo še vedno branili.

Očitno si edino ti toliko zabito, da ne dojameš, da ne moreš povsod srat tako kot na monu. Saj tud po monu ne bi, če bi bili moderatorji redno prisotni in delali kot se spodobi.

Seveda imaš vso pravico bit in butasto in noro. Nimaš pa pravice  s svojo norostjo nadlegovat ljudi. In ti to redno počneš.

Ti se kar pritožuj na vse institucije. Morda se pa le kdo zgane in te da v varovano ustanovo, kjer bi norec moral bit.

Kakšna šleva in retard od človeka moraš bit, da prav vsako zanimivo temo nasmetiš, da nikoli ničesar ne prispevaš, nič ne dodaš, ob tem vedno izbiraš v bistvu isto ime anonimnoxwyz… in vedno le smetiš vsako temo z istimi besedami, z istim idiotizmom – in takoj te prečitamo, revež bogi… si res skrajno nekoristna in nezanimiva eksistenca – po definiciji.

Zdravko Mamić Maminjo, 28.01.2025 ob 01:43

Kakšna šleva in retard od človeka moraš bit, da prav vsako zanimivo temo nasmetiš, da nikoli ničesar ne prispevaš, nič ne dodaš, ob tem vedno izbiraš v bistvu isto ime anonimnoxwyz… in vedno le smetiš vsako temo z istimi besedami, z istim idiotizmom – in takoj te prečitamo, revež bogi… si res skrajno nekoristna in nezanimiva eksistenca – po definiciji.

Kaj si ti prispevalo? Kake argumente? To, da cviliš kako te “po krivici” banajo na resnih moderiranih portalih? Verodostojen odgovor zakaj te brišejo boš dobil edino na psihiatriji. Ostalim se ne bo dalo, da bi ti poskušal razložit. Ker ni smiselno, da bi se ubadali s tabo. In ne, ni vse svoboda govora kar si ti predstavljaš. Pojdi vprašaj zdravnika, pa ti bo pojasnil.

Anonimno 2347, 28.01.2025 ob 01:26

Očitno si edino ti toliko zabito, da ne dojameš, da ne moreš povsod srat tako kot na monu. Saj tud po monu ne bi, če bi bili moderatorji redno prisotni in delali kot se spodobi.

Seveda imaš vso pravico bit in butasto in noro. Nimaš pa pravice  s svojo norostjo nadlegovat ljudi. In ti to redno počneš.

Ti se kar pritožuj na vse institucije. Morda se pa le kdo zgane in te da v varovano ustanovo, kjer bi norec moral bit.

Zakaj brišejo RESNICO?

anonimno434, 28.01.2025 ob 02:03

Zakaj brišejo RESNICO?

Kar je zate resnica je morda za nekoga neutemeljeno nadlegovanje ali še kaj drugega. In tam se tvoja pravica svobode govora konča. Nesi pisanje k psihiatru in ti bo pojasnil.

Imaš prav, cenzura na MMC je prava krila dobila v času covida. Seveda so jo, enako kot krizni 22% DDV, “pozabili” ukiniti…

Skozi pride precej malo komentarjev, v glavnem ostajajo propagandne puhlice (recimo ponavljajo uradne zgodbe o Ukrajini, čeprav stanje na terenu kaže drugače, določenim se dopušča tudi sovražni govor), pojavlja se tudi vedno več novih uporabnikov, ki jih piše.

Zdaj, ali so to boti, proti katerim vsa ta cenzura čudežno ne deluje, ali pa kar zaposleni na MMC sami. Vsaj jaz tako sumim.  Če je slednje, je to pravzaprav kriminal, saj se napajajo iz obveznega RTV prispevka. Seveda so na morebitne pripombe gluhi.

Super mnenja, hvala, nekaj moramo narediti proti cenzuri, bodite pa tudi pozorni na tega nekoristnega trola. Se ponavlja, bogi je… boj za svobodo govora je zanj: tuml, s pendrekom po hrbtu, norec, norost, vprašaj zdravnika, za na psihiatrijo… nima ne domišljije, ne pameti. Ignore!

Toda cenzuRTV takih ne briše, briše pa vedno resnico…

Zdravko Mamić Maminjo, 28.01.2025 ob 06:47

Super mnenja, hvala, nekaj moramo narediti proti cenzuri, bodite pa tudi pozorni na tega nekoristnega trola. Se ponavlja, bogi je… boj za svobodo govora je zanj: tuml, s pendrekom po hrbtu, norec, norost, vprašaj zdravnika, za na psihiatrijo… nima ne domišljije, ne pameti. Ignore!

Toda cenzuRTV takih ne briše, briše pa vedno resnico…

Nihče te ne sili. Tam si prostovoljno in celo brezplačno. Verjetno pa nisi prebralo njihovih pravil ali pa jih ne razumeš ker si preneumno. Ko boš imelo svoj forum boš lahko samo postavljalo pravila. Ko pa prideš na drugega se pač moraš držat njihovih pravil, ki tam veljajo. Boš vsaj to razumelo?

Ti mamić – ić, delaš pa drugače nič?

Ljudje, sprašujem se, ali imamo kakšno rešitev proti cenzuri v tako rekoč vseh pomembnih medijih? Sploh prisilni cenzuRTV si tega ne bi smel privoščiti.

To se mi zdi precej pomembno vprašanje, če se hočemo še naprej pretvarjati, da živimo v demokraciji in ne totalitarizmu…

Zelo me zanimajo konkretni predlogi, ne pa idiotsko trolanje. Hvala!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close