Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Brutalen vulgarni napad protestnice na gospoda Janeza Janšo

Brutalen vulgarni napad protestnice na gospoda Janeza Janšo

Odgovor na objavo uporabnika
Khg, 21.08.2021 ob 20:41

narcisoidne slovenke, 21.08.2021 ob 18:35

Ste videli kako velik gobec ima protestnica v videu. To so pa slovenke, gajstne kot sto mater, včasih so že vedli zakaj jih je treba privezat za šporhet.

Še dobro, da se je g. Janša zadržal ob tej budali histericni. Da bi bil jaz na njegovem mestu bi že dobila par klofut ter okoli kepe. Bitch.

Za crknit. Odzval se je na njemu edino sprejemiljiv nacin in hudo zalik v tvitu. Ogabno.

Se pa strinjam, sa je potrebno gore ohraniti brez sovraznega govora.

Kako je sedaj s temi varnostnimi ukrepi? Po novem maske notri ni, ko greš ven, jo pa natakneš? Imel sem občutek, da sta JJ in nepreklicno odstopljeni tako naredila. Se motim?

vsaka ji čast, 21.08.2021 ob 19:33

Ta ženska mi sploh ni všeč, ampak tole, kako je spucala ta dva kekca, je pa SUPER. Čestitke. Sta dobila, kar sta iskala.

Se spomnim, ko smo srečali Kučana, ki je šel PEŠ na Triglav. Spoštljivo smo ga vsi pozdravljali in on je vsaj 300 x moral odzdraviti in je vedno znova pozdravljal in odzdravljal.

Tale fašist JJ pa se skriva in ko vseeno enkrat raja dobi do njega dostop, je prav, da se mu v faco pove, kar si mislimo o njem.

Prav je, da jima v obraz kdo pove, kaj jima gre. Da ne bosta samo onadva žalila nas z bedaki, svinjami itd. Je pa res, da onadva to počneta na bolj strahopetec način. Za računalnikom twitata. Ko pa se je treba soočiti s kom pa se user.jeta in stisneta prpo.

Se strinjam, 22.08.2021 ob 09:25

Prav je, da jima v obraz kdo pove, kaj jima gre. Da ne bosta samo onadva žalila nas z bedaki, svinjami itd. Je pa res, da onadva to počneta na bolj strahopetec način. Za računalnikom twitata. Ko pa se je treba soočiti s kom pa se user.jeta in stisneta prpo.

Užaljeni so lahko bedaki in svinje. Če bi bila jaz svinja, bi ga ugriznila, ko bi tako drhal primerjal z mojimi.

Ne  moreš verjet …….. On se ni bil sposoben  kulturno vključiti v pogovor  in je še naprej  žalil ljudi. In to si dovoli vodilni politik v demokraciji .?

Res je, 22.08.2021 ob 06:47

Spoštljive so bile zato, ker je bilo priučeno, sedaj se zavedamo, da si je potrebno spoštovanje prislužit ne glede na starost….in čisto lepo kulturno, ga je spucala, vam se sploh ne sanja kaj je nekulturno. In to kulturno si lahko vi vtaknete nekam, jaz imam raje brutalno realno, ker drugo je samo ping pong z besedami.

Sploh pa jo je Janez gentelmansko in državniško odpravil !?

in tak potem o nekem spoštovanju ?

No, ja, ima občudovanje  – ljudi z podobnimi “manirami”.

Tipična desničarska moška svinja. Ženske bi pretepal kaj?

Khg

21.08.2021. ob 20:41

Še dobro, da se je g. Janša zadržal ob tej budali histericni. Da bi bil jaz na njegovem mestu bi že dobila par klofut ter okoli kepe. Bitch.

————————————————————————————————

Avtor teme, ta, ki ga ti imenuješ gospod je tako daleč od gospoda kot tist, ki nikoli ne vplača lota od zadetka na lotu.., pacient, direkt za bolnico v kateri imajo dan odprtih vrat kot je to on omenil tej ženski, to pa ja…

Država ne more uničiti ljudi. Lahko pa uniči neumno čredo, ki se ne ceni.

Nobenega pucanja ni bilo videti, kup nepovezanega in nesmiselnega vreščanja, še dobro, da sta Janša in Hojs dala na ignore tole mentalno drisko. No, potem je pa tega opičjega obnašanja imel dovolj celonaključen planinec, ki z vsem sploh ni imel zveze, in umiril pobesenelo vreščanje.

To da je oskrbnik povedal, da so ti ‘protestniki’ (bolje rečeno opice), skakali po mizah in da njihov glavni verbalni izpad ni objavljen (verjetno je bil prehud izpad celo za nih pa niso upali objaviti), pa zame ni nobeno presenečenje. Leve opice so že v parlamentu tolkle po mizah in poškodovale inventar, tako da skakanje po mizah v planinski koči ni nič drugega, kot nadaljevanje afna vedenja.

Že za navadne ljudi je tako obnašanje poden od podna, za planince pa še toliko bolj ogabno, ampak saj leve opice nikoli niso bili planinci. Jakob Aljaž je bil seveda duhovnik.

kokoši, 22.08.2021 ob 13:32

Khg

21.08.2021. ob 20:41

————————————————————————————————

Eh, takšni so pač desničarji, zlasti skrajni desničarji. Šovinisti brez spoštovanja do žensk in drugače mislečih. Zato se pa bunijo, ko prihajajo migrantje, saj se bojijo konkurence. Sicer so pa idealistično nekje na podobni ravni z islamisti. Edina ovira pred enakim načinom vladanja je naša ustava in sodna veja oblasti. Zato se pa trudijo, da bi jo podjarmili.

Desnicarji, 22.08.2021 ob 14:38

Eh, takšni so pač desničarji, zlasti skrajni desničarji. Šovinisti brez spoštovanja do žensk in drugače mislečih. Zato se pa bunijo, ko prihajajo migrantje, saj se bojijo konkurence. Sicer so pa idealistično nekje na podobni ravni z islamisti. Edina ovira pred enakim načinom vladanja je naša ustava in sodna veja oblasti. Zato se pa trudijo, da bi jo podjarmili.

Točno to, idealistično so na podobni ravni kot islamisti. Medtem ko pa veliko migrantov, ki beži sem bežijo rano zaradi svojih naprednih prepričanj, torej tega da imajo ženske za enakopravne in da so do mene kot geja prijatelski in me nimajo problema naprimer objeti.

Za našo državo bi bilo dobro, da bi se te desničarske kmetavzarje zamenjalo z imigrani. Te desničarje pa bi se poslalo na bližnji vzhod kjer bi si lahko našli več ljudi z podobnim pogledom na ženske in geje kot je njihov.

Kaj pa bo JJ z 10 cm bicepsi nardil? Itak ga baba nalomi za šalo. Pa še maminemu sinčku spotoma pokaže, kako se odstopi nepreklicno.

A,  tako  se v demokraciji  obnašajo ” gospodje”  iz podeželja do ljudi  tudi v hribih .

ni mi čisto jasno, 22.08.2021 ob 08:44

Kako je sedaj s temi varnostnimi ukrepi? Po novem maske notri ni, ko greš ven, jo pa natakneš? Imel sem občutek, da sta JJ in nepreklicno odstopljeni tako naredila. Se motim?

Za: ni mi čisto jasno

Le navadi se 🙂  pravila se iz ure v uro spreminjajo, aha prav si videl/a, maske notri ne , zunaj ja, hahahah

Bogu naj se zahvalita, da sta naletela na to žensko.  Če bi na kakega psihota bi se zanju lahko slabo končalo, glede na to, kako sta bila oba presrana.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close