Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bruhanje zvecer

Bruhanje zvecer

Pozdravljeni.

En teden nazaj sva bila z sinom(1 leto) cez noc v bolnisnici zaradi bronhiolitisa.

Hropi ne vec ampak kaslja se kar.

Zvecer ko gre spat ga prebudi kaselj in bruha.

Vsak vecer bruhne ven ob kaslju. Vcasih malo vcasih pa v loku vse pobruha. In to vsak vecer enkrat.

Kaj narediti?

Hvala in lp

Bruha zarad sluzi.ki se nabere mu v grlu.

Ce bruhne qx zvvecer ni hudga.

Kupi tisto zadevo za nos cistit da povleces vn smrkle cez dan.to zti bo prislo ful dobr za vnaprej.

A dobiva Ventulin za bronhitis? Te delajo ta problem.

Sem imela pri 1 letu tudi to. Stisnjen pilulus( “cevka” med bronhijem in zelodcem), ter bruhala v loku.

Vzdignjen vzglavnik, pa po hranjenju ne lezat.

Džizs Šnelca, pa je na tem svetu kaj, kar ti nisi imela?

Odgovor na objavo uporabnika
noja13, 24.10.2021 ob 14:00

Džizs Šnelca, pa je na tem svetu kaj, kar ti nisi imela?

Zdaj trenutno imam od aprila non stop: omotice, vrtoglavice, pozicijski vertigo, fibromialgija( bolecine povsod), vratna stenoza, isijas…bolece noge, roke, ramena.

Ni lahko. Nimam nobenih tbl ki bi mi kaj olajsalo.

Pozicijski vertigo sem si sama diagnosticirala in prosila za betaserc  po telefonu. Saj ves kako se zdaj vse resuje po telefonu.

In v sredini oktobra sem bila pri nevrologu. Se je samo nasmehnil, in pritrdil da imam bppv( pozicijski vertigo). Rekel mi je betaserc ne vec jemat, ce ne pomaga.

Naredil je en manever, v smislu da bi vrtoglavica sla proc. Kje pa, je ostala.

In je rekel, kristalcki v usesu po udarcu v glavo( sem tu pisala da sem pomivala tla na roke ob odprtem oknu, se nikoli ni zgodilo, dvignila sem se gor in z vso silo butnila v okno) niso na svojem mestu.

Tako, da se trudim.

Na sprehod grem, danes 8km zjutraj. Kljub razpadanju po telesu od bolecin.

Stiskam zobe. Bogve kaj bi zobar rekel, al bojo zobi popokali od stiskanja.??

Bolj ko si zelim bit zdrava, bolj me bolezni imajo rade.??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close