Najdi forum

brskljalnik

Ko sem srfala, se mi je od bogsigavedi kje naložil na PC brskljalnik in se mi naložil kot homepage. Kako ga lahko zbrišem? Nikjer ne najdem naslova v explorerju, da bi to lahko zbrisala hitro in elegantno. Moteče je. Vsakič ko računalnik zaženem se mi zmeraj znova naloži kot prva internetna stran. Zna morda kdo pomagati? Hvala.

Ma smo skrivnosstni… Buh ne dej povedat kaj se ti je naložilo ko si se izobraževala na medmrežju.
Glej, prav zares je nepošteno prav do vseh nas če je enaka tema v zadnjih 14. dneh odprta že sedemnajstič.
Takole naj bo zaenkrat – razen če se komu ekstra da lajnat stare melodije: prelistaj par strani v starejša sporočila in ko boš na novo plavala v temi se pa spet oglasi.

kako naj rečem najlepše…. Hvala za nč.
zadeva je namreč taka… Imam precej slab računalnik, gor ne nalagam nič, kar dobim preko mejla, kaj da bi še nalagal kakšne programe z neta, da bi mi popucali neželjeno. Zato me zanima, kam lahko v explorerju pogledam, da odstranim neželjeno? vendar sedaj ni take panike. Ker zadnje leto nisem nič snela z neta, sem odstranila vse, kar je imelo datum v tem letu in uspela zbrisat ta brskljalnik.
No, brez zamere, vendar ne sprašujem nekaj, kar je bilo gor že povedanega. Oz. vsaj rešitev ni ista. če pa obstaja kakšen konkreten odgovor, pa bi te prosila za link. Hvala.

No saj. Ko se boš odločilo kakšnega spola si in kaj se ti sploh dogaja, bomo tudi lažje kaj povedali. Neki se ti je naložilo, sicer zadnje leto itak nič ampak odpre se pa kot prva internetna stran.
Daj no, hvala za nič, če pa nič ne vemo, in če bi res malce pobrskal(a) nazaj bi videl(a), da je zaželjeno povedati vsaj:
– kateri OS
– kateri brskalnik,
– katera stran.

Kaj da bi še nalagal(a) z neta programe, da bi popucal? A programe za žblj , ki ti default page gor rinejo pa?

Ajde, izkašljaj se.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close