Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Brskalnik Internet Explorer

Brskalnik Internet Explorer

Že nekaj časa (približno 14 dni) imam probleme, ko vklopim računalnik z zagonom Internet Explorerja. Ko kliknem na ikono “Internet Explorer” se mi spletna internetna stran sploh noče odpreti. Šele ko PC resetiram in se PC ponovno vklopi, potem pa gre. Danes pa sem že skoraj obupala, kajti eno uro sem porabila za vklapljanje, izklapljanje, resetiranje PC-ja in čakanje, da se mi je spletna stran končno odprla. Z internet (kabelsko) povezavo je vse vredu, brez problema lahko takoj odprem Outlook pošto in Yahoo messenger ter druge stvari kot so Word, nikakor pa ne morem odpreti nobene spletne strani (probala sem jo odpreti skozi Yahoo messenger pa tudi ni šlo). Tudi windowse ME so mi na novo naložili pred približno tremi tedni. Ali mi prosim lahko kdo pomaga s kakšnim nasvetom kaj naj naredim oz. v čem je problem?
Hvala in lep pozdrav.

http://download.com.com/3000-2356-10116114.html?tag=lst-0-2 ……………. IE sux

IE – Orodja – internetne možnosti – programi – ponastavi spletne nastavitve – potrdi – zapusti IE. Ponovno odpri IE – kaj bolje ?

Kdaj so se pojavili problemi? Si pred tem nameščala kakšne dodatne programe?

Žal se mi je čez vikend računalnik čisto pokvaril, tako da trenutno ne morem probati kaj ste mi napisali oz. nič z njim delati.
Problemi so se mi pojavili en teden po tem, ko so mi inštalirali windowse in nato sem si tudi sama inštalirala neke programe, kot je npr. Yahoo messenger, acrobat reader, bankanet in še drugo.
Sedaj vam pišem iz službenega računalnika in se vam lepo zahvaljujem za vaše odgovore in pomoč.
Lep pozdrav, Gloria

Kaj pa če bi tokrat poskusila z drugim operacijskim sistemom. Millenium so bili (vsaj za nekatere uporabnike) že ob izidu out. Predlagam XP, če je le mašinca dovolj zmogljiva.

Programi, ki jih omenjaš niso mogli škodovat, razen če se kaj ne skriva med ’tistimi drugimi’ 🙂

Več sreče želim!

lp Tajfun

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close