Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Brokoli in brocculin-ponovno

Brokoli in brocculin-ponovno

Pozdravljene!

V torkovi Oni je v pismih bralcev pojasnilo dveh delavcev podjetja,ki trzi kapsule brokolija v prahu.Vredno prebrati.Navajm samo zakljucek.

“…Zato naj ostane brokoli se naprej to,kar v resnici tudi je:zdrava in koristna hrana oziroma dopolnilo k nasi in vasi prehrani.
Z opisanimi dejstvi nisva zelela nikomur odvzeti upanja v ugoden razplet bolezni,ampak zaliva bralce One zascititi pred zavajanjem,ki se pogosto pojavlja kot posledica prevelike zelje po zasluzku.”

Najlepsi pozdrav babi

Babi, tudi jaz sem to prebrala in bila prijetno presenečena nad tem pisanjem.
Človek bi mislil, da vsi mislijo samo na zaslužek – vemo pa, da nekateri zelo radi zavajajo predvsem tiste ljudi, ki so težko bolani in se lovijo za vsako, pa če je še tako neverjetna, možnost ozdravitve.
Zato avtorjema tega teksta čestitam k iskrenosti in h temu, da je zmagalo srce nad zaslužkom – vsaj jaz tako vidim to pismo.

Brokoli pa imam na vrtu in ga imamo vsi radi.

Lep pozdrav

Mamuska,sem popolnoma enakih misli kot ti.Najbolj zalostno in tudi podlo je,da nekdo izkorisca obup prizadetih bolnikov in svojcev.
Brokoli je pa res dober.Lep pozdrav Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close