Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Brniško letališče

Brniško letališče

Ali je garažna hiša na tem letališču dovolj varna za daljše parkiranje?

spodaj imaš tel.št. in vprašaj

Tam dnevno po več avtov ukradejo ven zato rajši parkiraj predno zaviješ na letališče v tisti gozdiček,tam jih dosti pušča avte po teden dni in je sigurno bolj varno.

Dvomim, da je to res! Mislim, da je znotraj ograje dovolj varno parkiranje…

: fighter sicer smešen odgovor vendar na žalost po nepotrebnem ne straši ljudi.

Po mojem je varno, kajti znanka je pustila okno odprto in so jo nato klicali, naj ga pride nekdo zapret. Presodi ..

Zdej pa vidim da res nimate pojma,rajši se prepričajte kaj je res!!!Vprašte kakšnega policaja iz gorenjske pa vam bo povedal al pap kakšnega Adrijskega pilota kolkim so že sunili avto ali pa noter vdrli.

Puščajo ljudje avtomibile tudi izven parkirne hiše na običajnem parkingu pa je vse ok. Mislim, jaz nisem še slišala, da bi kaj grozno kradli. Saj pa majo nek nadzor, v hiši verjetno še toliko več. Najmanj kamere.

Avtomobile kradejo tudi iz garaž stanovanjskih hiš, torej …
Mi smo pustili avto na odprtem parkirišču in je bilo vse OK.
Tudi v garažnem parkirišču za 2 tedna je bilo vse v redu.

Brez skrbi, varno je dovolj, ampak veliko veliko predrago.

fighter:

kolikor jaz vem Adrijini piloti in še veliko drugih uslužbencev ki delajo na letališču svoj avto pusti na parkirišču za uslužbence, ki je znotraj letališkega službenega območja in je zastonj, dostop pa ni mogoč ravno vsakomur. Tako da nisem ravno prepričan da ta tvoja teorija o avtomobilskih krajah vsepovprek povsem v celoti drži.

Mene so zanimale predvsem vaše osebnje izkušnje. Se pravi, odločitev je moja, cena pa sploh ni pomembna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close