Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine britof-voge

britof-voge

razmisljamo, da bi kupili nepremicnino v novem naselju voge (britof pri kranju). je kdo od tam ali pozna koga, ki zivi v tistem koncu? glede na to, da trenutno zivimo v ljubljani, bi bila dobrodosla vsaka infomacija, kaksne so pednosti in slabosti zivljenja tam…v sluzbo bi se vozila v lj.

Prednost je bližina avtoceste, nakupovalni center Mercator, bližina šole, vrtca, mir, pogled na gore… Z možem sva prav zaradi vsega tega tam kupila parcelo in bova tam drugo leto postavila hišo.

Meni se zdi lokacija zelo dobra. Bližina Kranja, šole, vrtca, avtoceste…
Ampak ali si že bila v tem naselju? Kot celota mi je totalna katastrofa in se čudim, da dovolijo, da novo naselje nastane lahko tako “skorpucalo”. Pa brez zamere tistih, ki tam gradite. Parcel je veliko, kar nekaj hiš že postavljenih ampak niti malo niso enotne. Ene totalno moderne (kvadri – različni slogi), ene klasične, spet kakšna totalno kičasta (z nešteto oboki in turni). Ne vem, meni je grozno.
Pa nisem zagovornik enakih hiš v naselju – daleč od tega, ker mi tako deluje preveč sterilno. Ampak sem mnenja, da bi pa vseeno neke enotne smernice gradnje pa morale biti.

Meni je pa zelo všeč, najbolje je to, da je novo naselje, mnogo bo mladih družin, družbe. Me pa čudi, da so dovolili gradnjo nekaterih mojstrovin, saj je baje v lokacijski informaciji vse predpisano, z naklonom strehe vred. Tam so si postavili montažno hišo prijatelji in je zelo lepo. Je pa fino, če delaš v Kranju, saj se mi zdi vožnja v Lj., še zlasti npr.v Center, zelo dolgotrajna.

Jaz pa stanujem tam blizu in mi je naselje lokacijsko všeč. Mi je pa res čudno, kdo je dovolil tako neenotno gradnjo. Ena hiša je še posebej grda – kot bi jo čisto zafušali. Mogoče jo bo fasada kaj polepšala.

Drugače je pa tako, da je Občina Kranj dovolila neenotno gradnjo, medtem ko je Občina Šenčur vztrajala pri enotni. Na žalost večino Vog spada pob Kranj.

Drugače imaš pa šolo in vrtec zelo blizu in sta tudi zelo v redu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close