Britje,depilacija
ŽIvjo!
Mam problem…po britju po bikini predelu se mi pojavijo rdeče pike,mozoljčki itd.
zgleda grdo…mogoče je bolje z dlakami,vendar jih imam veliko.
Kaj svetujete?
Kakšen drug način odstranjevanja dlak?
Kaj pa depilacija v salonu?
BI se mi potem tudi naredile pike/mozoljčki?
Hvala za odgovore
Saj se bliža poletje in nevem kai naj naredim
LP
Imam problem depiliral sem se po intimnih predelih z britvico potem sem nanesel cisto malo vitaskin depilirne kreme ki sem jo spral po 1 min ker me je zapeklo sedaj imam potemnjen madez na intimnem predelu a je to normalno ker nikoli nisem uporabil depilirne kreme upam da zgine ta madez a je kaksna nevarnost ker na kremi pise za celo telo.
Hvala za odgovore
po depiliranju, torej ce vosek uporabljas ne smes uporabljati nicesar kar bi vseboval perfum, niti kaksnih vrocih kopeli 24 ur, se mi zdi da je normalna reakcija tiste rdece pikice, vsaj 24 ur no, drgac lahko nas sam neko kremo gor ki je prov namenjena za po depiliranju.
Mi smo se pac to v soli ucil, ker koza je takrat 24 ur obcutljiva, ker z depiliranje se pravi ce uporabljas vosek, gre zraven tudi neki povrhnjice dol, sam kaj si ti uporabila prov uno depilirno kremo mogoce? za to ne bi vedla
nasploh je koza po odstranjevanju dlak obcutljiva, tko da najboljs je da pustite kozo pri miru, ce je mozno daste gor res tak losjon k je prov za to namenjen, da nima notr ksnga alkohola
lp
Pozdravljeni!
Britje večini dela probleme, s tem se v salonu dnevno srečujemo, in ponavadi svetujemo depilacijo!Če pa je ne prenesete pa lahko pridete po tekočino tendskin, ki je za pomirjanje kože po vseh načinih odstranjevanja dlak, za celo telo, je za moške in ženske.Zelo pomaga, problem lahko nastene samo če ste alergični na aspirin!
Po vsaki depilaciji se pa morate držati nečesa, da se po njej dan ali dva ne mažete z ničemer in uporabljate samo vodo in bebi puder!
LP!
Lep pozdrav !
Imam problem z dlakami pod pazduho. Vedno se mi pojavijo rdeče pikice. Sicer se vedno namažem z bepantenom, pa vendar mi je že zdolgočaseno vsak tretji dan briti dlake pod pazduho. Rada bi si jih za vedno odstranila z epilacijo (se mi zdi da se tako imenuje postopek). Kolikokrat je treba priti na epilacijo za odstranjevanje dlak pod pazduho in na intimnem predelu ? Koliko to stane ?
Pod pazduho bi lahko odstranila z laserjem, prav tako tudi bikini predel.
Glede na količino dlak, se vidi koliko ponovitev je potrebno, cca 6 do 8x, lahko jih nekaj ostane, povečini so to nežne svetle, tako da, če ste zelo natančna, je potrebna še kakšna dodatna terapija!
cena na obisk je za pazduhe oziroma klasični bikini 77€
cena za brazil bikini 95€
Lp!
Poglejte,
zelo različno odreagiramo na veliko stvari, prav tako tudi na depilacijo.
Za nekatere je puder dober, da nekatere ne….
Najbolje je , da vsak pri sebi sproba te artikle, ki za večino delujejo in uporablja le tiste , ki so za njega dobre:
Na dan depilacije se izogibamo potenju,ne nanašamo krem za nego telesa,se ne sončimo in ne gremo v savno ali bazen
Za nekatere deluje najbolje, da si po dep.ne nanašajo popolnoma nič, druge da uporabijo bepanten +,ali baby puder
lp
Živjo,
imam malce nenavaden problem. Po zlomu roke skoraj 2 meseca nazaj, sem 1 mesec imela mavec (do komolca). Kar naenkrat imam zdaj tam, kjer sem imela mavec (torej podlaht in hrbtna stran dlani) dolge črne dlake. Sicer nimam ravno svetlih dlak, ampak tako črnih in vidnih kot so sedaj pa tudi ne. Poleg tega me najbolj moti na hrbtni strani dlani, kjer so močne vidne, medtem ko na drugi roki sploh niso (sploh pa je smešno ker ima ena roka tako temnejše dlake kot druga). Trenutno hodim še na fizioterapijo…
Zanima me, če bi lahko npr. depilacija z voskom pomagala? Bi zrastle spet svetle dlake nazaj, ali bi na obeh rokah zrastle še temnejše&daljše ? Ali se sploh izvaja na teh predelih roke?
lp
Pozdrav,
zakaj tako, res nenavadno, a menim , da se bo dalo urediti!
S samo depilacijo bi bilo vredno poiskusiti, saj ne škodi,in ne slabša stanja poraščenosti.
Sama depilacija na rokah je v salonu rutina in se veliko dela.
lp Vabljena
Zelo dolgo sem se borila z vraščenimi dlačicami in rdečimi pikami v predelu bikinija. Vsako britje ponovno predstavljalo nekaj groznega. Detilacija s strojčkom, enako stanje in obupna bolečina. Brskala sem po netu pa sem naletela na brazilsko depilacijo. Opogumila sem in zdaj sem zvesta stranka lepotnega studia lavanda na ptuju. Zelo strokovno opravijo, nič ni ne rodno, da moram bit brez hlačk, za enkratno uporabo sem se prepčičala pri brazilki imeti čisto brezveze. Vsak krat je manj boleče, blačic je vidno manj, nič ne vraščajo, rdečina izgine že po nekaj urah,ne govorim že o drugih prednosteh ;))). Tudi pozimi to opravim, pa imam mir, res je super. Punce, priporačam tudi vam.
Zdravo!
Enak problem imam tudi jaz. Pred enim tednom so mi odstranili mavec in sedaj imam na predelu, kjer je bil mavec, polno temnih dlak.
Zanima me, je depilacija z voskom pomagala oz. so zrasle nazaj svetlejše dlake? Ker si res ne želim še temnejših dlak (že sedaj moja roka izgleda kot roka kakega moškega.
Hvala za odgovor in lep pozdrav!
Pozdrav,
seveda, kjerkoli si želimo odstranit dlake in zaradi kakršnegakoli vzroka, je vedno najbolje da opravimo z depilacijo, saj tako ne povečamo rasti dlak!
Lp
Spoštovani!
Kot vse druge ženske, imam tudi sama težave z depiliranjem, predvsem bikini predela. Na začetku, ko sem bila seveda mlajša in se nisem brila, skoraj ni bilo teh težav, zadnje čase pa opažam, da je moj bikini predel vedno širši ! Vidi se kar izpod hlačk/spodnjic, dlake se vedno temnejše, daljše i debelejše. Pa se mi to področje še kar vsakič širi na notranjosti stegen – skratka bi na nek način zelo rada da se to pač neha. Zaradi financ ne morem izbrati laserske depilacije, probala pa sem že vse druge načine: brivnik, depilacijske kreme, pincete itd pa je vsakič hujše in vsakič večje “območje”za pobrit !!! Na brazilsko si pa ne upam !
Tudi okoli popka imam iste težave ! Dlake so zelo dolgeee, lahko bi rekla kakšnih 3-4cm. Če ne bi pred leti s pinceto populila tistih dveh dlak okoli popka, verjtno danes ne bi imela takih težav. Saj se kar širijo in širino -skratka postajam vsa dlakasta.
Ali mogoče obstana kakšna krema KI RESNIČNO ZAVIRA RAST DLAK oz. Kakšne tablete ki pomagajo zmanjašati poraščenost, ali obisk zdravnika da mi kaj predpise al kar koli drugega ! Kakšen predlog?
LP
Pozdrav,
Vse kar pocnete vam samo pospesuje rast dlak!
Pri nas vam lahko pomagamo z depilacijo , ki je najhitrejsa, in najmanj boleca, saj jo delajo profesionalke.
Sedaj trajno odstranjevanje sploh ni cenovno vec nedosegljivo, se pa najbolj izplaca na dolgi rok( bikini obisk 50€/mes 6 -8 obiskov)
Pridite na posvet pa vam bomo nasli resitev, samo tekoj prekinite z dep. Kremami in britjem!!!
Lp
Ja, zagotovo se bo stanje redne depilacije brez britja, po enem letu vrnilo na tako kot ste ga imela pred prvim britjem,
Tako kot je vasa genetika.
Z se daljso redno depilacijo pa se se te redcijo in tanjsajo, tako kot na obrveh, ce si jih prevec pulis ne zrastejo vec,
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.