Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek britje

britje

spodaj se brijem z veet depilacijsko kremo.
a mislite, da je to kj nevarno?

brijem se redno, ker mi je to bolj higiensko pa tud boljši občutek je.
drugi načini se mi ne dopadejo-vosek bi noro bolel, z britvico je brez veze, ko ti takoj zrastejo…

kako pa ostale to počnete?

Tut jst se z depilacijsko, čeprav piše, da se ne smeš. Je kar ok. Če se z britvico, se mi spustijo mozoljčki…

britvica + navadni otroški puder = ni mozoljčkov, pikic in podobnega (no ja….pri meni to deluje)

A britvica brez vsega? Npr. pena ipd

Povsod drugod se depiliram, le spodaj se vsak dan brijem, nanesem intimno milo in pobrijem.Ce brijes vsak dan, je vse gladko in nc ne bode in ni vneto.

Meni so se naredile tako grozne rdeče velike pike, bolj mehurji, da sem jo morala nehati uporabljati pa tudi noge so me full pekle čeprav drugače sploh nimam občutljive kože

Veet krema za intimno depilacijo je prav fajn, tudi prilozen losijon pomirja. Drugace pa mozoljckov zagotovo ne bo,ce se bos namazala z kako fajn vlazno kremo, zelo dober je aloe vera gel ali pa tea tree mazila…tega je res ful. Nekaterim pase tudi puder, vendar to izsusi kozo,zato jo je potrebno navlaziti, saj scasoma lahko postane hrapava in “trda”.

Js kr samo z britvico, brez vsega, brez nič mazat, se samo umijem potem..nič pik, meni ustreza. Provaš več načnov, pa vidiš, kaj ti ustreza.

Pika, kako pa se ti da briti VSAK dan?

Ja, je nevarno!

Mene pa po Weet vse peče spodaj (drugje ne) in koža se mi vname. Zato se raje brijem, potem pa razkužim kožo z etanolom. 100 % deluje-nobenih rdečih pik in srbenja.
M

Uff, kar se peno- pa vas ni nič starh, da bi pomotoma kaj šlo kam, kamor ne sme?? Oz.kako to sprovedete?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close