Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Britje nog- kaj delam narobe?

Britje nog- kaj delam narobe?

Do sedaj nisem imela nikoli težav po britju nog z britvico. Namazala sem po britju z kremo za po britju in nobenih reakcij.

Sedaj pa se mi pojavljajo polno rdečih pikic kot mozolji ali kot da bi bila vsa popikana. Zakaj naenkrat taka reakcija na moji koži? Imate kaj iskušenj in nasvetov glede tega?

Občutljivost kože niha tudi glede na menst.ciklus. Ob tem igra vloga še vrsta britvice…vsaj po mojih izkušnjah.

verena

Skoraj gotovo zdaj uporabljaš drugačno britvico. Mogoče pa drugo razkužilo in si nanj malo alergična?

Meni se je včeraj enako zgodilo, pa prej nikoli. Ne vem, v čem je problem.

Morda zaradi vročine in večjega potenja?

Takoj po britju ne na sonce.

po britju in depilaciji naj ne bi 12 ur šla na sonce in si umivala kože z dražečimi mili. zato se jaz depilira vendo zvečer, se koža čez noč umiri pa še potim se ne. večinoma se tudi mošk ne smejo brit pred fizičnim naporom, prei katerem s ebodo spotili, saj imajo pol isto izpuščaje po obrazu. vsaj moj mož, se zato vedno brije zvečer, ker če se tisti dan ko ima tekmo, pol je katastrofa.

Jaz uporabljam kremo, ki odstrani dlake brez britja, samo potegneš s priloženo plastično zadevo (imitacija britvice).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close