britje na potovanju
Rad bi potval nekan v tujino sam sem slišu da voda še za pit ni dobra ka šele za brit ko se lahko raniš in direkt v žilo zastrupiš. Električenga brivnika se mi tud ne da nosit ker je pretežek pa še mende je štrom različen po državah in ne paše. Kaj mi svetujete sej je to lahk razlog da sploh ne grem na pot.
Britje je verjetno res zadnje, s cimer se moras obremenjevat pred odhodom v tujino.
Ce si zapresezen brivec, to ne pomeni, da se tri, stiri tedne potovanja ne bos nic bril. Se bos pac enkrat na teden, brez skrbi, da bos v takem casu nasel zgleden hotelcek oziroma drug prostor, kjer se obrijes. Voda? Kaj pa usteklenicena?
Vsekakor pa to ne sme biti razlog, da ne gres na potovanje!!
Pravo vprašanje za popotniško osnovno šolo. Si že slišal za adapter. ki ti omogoča uporabo vseh sistemov vtičnic na svetu. Vsaka voda, ki je vsaj pol ure vrela je dobra za pit, kaj šele za brit. Dobre napotke o zdravju, denarju, kodeksu obnašanja-oblačenja in podobnem boš dobil na:www.drustvo-nomad.si
LP. Igor
Si pa našel problem tam, kjer ga sploh ni !!!! A slučajno poznaš Sizifa? Njega za nasvet vprašaj.
Glede na to, da ti je celo nekaj deklet odgovorilo, jih lahko vprašaš, katero kremo za noge uporabljajo in se s tistim pod nosom namaži. Ne boš rabil niti britvice, niti elektrike. Pa verjetno si potem tudi britja nekaj časa ne boš več želel…
Sicer pa, če greš slučajno proti Indiji ali kam v njeno okolico, tam imaš dovolj uličnih brivcev. Mimogrede ti še ušesa in nos očistijo, na posebno željo kakšen zob izdrejo, plačaš jim tistih nekaj rupij in greš dalje… Proti hepatitisu si kot popotnik verjetno že cepljen, proti aidsu, ki ga boš s tisto britvijo zagotovo dobil, se pa tako ne splača.
Forum je zaprt za komentiranje.