britje intimnih delov
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Style.Over.Net › Nega, ličenje in style › britje intimnih delov
Pozdravček!
Zanima me kako naj si obrijem intimni del v celoti, saj so nekateri deli zelo občutljivi in kako naj to čim bolj ohranjam? Katera sredstva najbolj priporočate? Naj omenim še, da h kozmetičarki ne želim iti.
LP, Karin
Najbolj enostavno je z britvico , ki je namenjena prav intimnim oz. težje dosegljivim delom in ima tudi malo drugačno obliko kot klasična britvica.Najlažje je , če nogo privzdigneš , paziti pa moraš , da se ne urežeš.Postopek naredi po tuširanju.Lahko uporabiš tudi depilacijsko kremo.
Fanči, mene pa zanima ali se da pobriti čisto na gladko. Meni to nikoli ne uspe in potem sem vsa pikčasta: črne pikice od dlak, rdeče od tega, ko se trudim, da jih čimbolj pobrijem in potem še dlake, ki mi rastejo pod kožo. Vse skupaj izgleda prav žalostno.
LP, Minkica
Koža na teh delih je zelo občutljiva in tanka , zato vedno odreagira.Uporabi kakšno mazilo po depilaciji , ki bo vse skupaj omililo ali pa poskusi z depilacijsko kremo.
Hvala, Fanči, bom pa poskusila še to.
LP, Minkica
Imam še eno vprašanje.. Kupila sem Veet-ovo peno za britje in me zanima ali je zadeva primerna za britje genitalnega predela?
Hvala in lp,
Karin
Ženski brivnik! Npr. Philips ANGEL. Na baterije, za mokro ali suho britje. Čudovita zadeva, brez vsakršnih neželenih posledic ..
Ni za kaj , tu sem ,da pomagam , če le lahko.Lep dan.
Če ni posebej označeno , da je primerno tudi za intimne predele , raje ne poskušaj , ker lahko dobiš reacijo.Najrž je pena bolj za ostale predele – podpazduha , noge…ker po mojem ni prav dobro , da pride v sluznico….
mene pa zanima kje dobim britvico ki je namenjena prav za britje intimnih predelov?opazila sem tudi da me včasih zaradi kreme po britju začne peči.katera krema za po britju je zares učinkovita?
Forum je zaprt za komentiranje.