Britje – brade, brkov in se cesa !
Hubert, da nisi ti morda hodil v šole Ane Nuše Kneževič, ki je strogo proti belim športnim nogavicam (za poslovneže, pazi!!!). No, nekaj se te je prijelo, če si jo le kdaj poslušal. Sivina, sivina …. sivina je odraz resnične zrelosti, menim, da si zdaj v tej fazi. In – ker si tako krasen človek, ne potrebuješ nobenega okrasnega dodatka, verjemi! Morda samo …., morda … ah, no, kaj pa vem!!!
Marija
Sem prepričana, da je Kaja urejena.
Ne morem pa pozabit dveh scen. 1. Luštna ženska, lepa postavca, kostimček s kiklo, urejena, le – ojoj, dlakave noge! Dlake je imela daljše kot moj mož, pa še te so bile črne!!! Ponavadi ne gledam ženskih nog, ampak tole mi pa ni moglo uiti.
2. Spet ena luštna ženska, zunaj 30 stopinj, ona v majčki brez rokavov. Dvigne roko in – ojoj! poraščena podpazduha- jek!!!! Dlake dolge 3 cm.
Še nekaj časa sem bila vidno pretresena.
Ej, Štrumpi, jaz bi te tud’ ……. tako rada ………. oh, kaj bi dala ………. za to ……. vizualno predstavo!!! Prikaži se mi, prosim, kot se je prikazal (kja, kdo že … aja, in komu?). Ma saj ni važno, važno je, da je …….. in da ima …….. traktor!!! Prikaži se mi, kakorkoli že!!
Marija
Pišem ,pa zbrišem ,pa spet napišem pa zbrišem……a bi …. Ma ne …pa naj jim bo …
Noge imam kosmate ,kot kočevski medved , pa na riti se tudi najde kaj kosmatega ….. a da ne govorim o ljubavnom tepihu (samo zizike ven gledajo), Kratki (1 cm dol.) lasje . med črnimi lasmi že poganjajo tudi že sivi, ja ja pa tudi plešica se me je načela ,zadaj ……..Nimam brk .ne brade
A o norcu nam nič govoril,………..hahhahaahahahah
Forum je zaprt za komentiranje.