britanska spletna knjigarna, ki ne zaračunava poštnine
Pred časom sem odkrila britansko knjigarno, ki ne zaračunava poštnine (RESNO!!!) in zdelo se mi je, da bi to prišlo prav tudi ostalim.
Nahaja se tukaj: http://www.bookdepository.co.uk/
Sama sem preko njih kupila okrog 30 knjig (mogoče še več, ne vem) in sem zelooooo zadovoljna. Plačujem z Viso in je varno. Imajo ogromno izbiro, knjige pa pridejo v največ enem tednu.
Res fantastična knjigarna, toplo priporočam, ker se res splača, saj so cene knjig zelo ugodne, poleg tega pa RES NI POŠTNINE. Ne vem, kako jim to uspe, ampak stvar deluje. Na Amazonu ipd. je največji problem ravno poštnina (iz Nemčije 6 €, podobno ZDA, iz VB 8 funtov na knjigo), tukaj pa plačate samo knjigo. Sama sem pred tem kupovala po vseh Amazonih, zdaj pa samo še tukaj. 🙂
Toro, tukaj se sploh ni treba registrirati, lahko samo vpišeš naslov in kreditno. Jaz sem se sicer tudi registrirala, ker stalno kupujem in mi je tako lažje. Zadeva je res fantastična, jaz sem tam zapravila že celo premoženje! Ja, knjige pa pridejo vsaka v svoji kuverti, zraven je pa ponavadi še bookmark. 🙂 Zdajle bo verjetno malo dlje trajala dostava, ker so v Angliji nekaj štrajkali poštarji, drugače pa traja največ en teden. Pa knjige so RES poceni, to je sploh super!
@S…..: Odlično, prišla je prva knjiga, res hitro.
Sem hotela včeraj kupiti eno knjigo v tej knjigarni, pa mi je zavrnilo plačilo s PayPal-om, kljub temu, da imajo označeno to možnost za plačilo.
PayPal se mi zdi namreč dosti bolj varen, kot če dam vsakemu spletnemu trgovcu številko moje kartice.
Upam, da bodo v tej knjigarni uredili ta problem (sem jim že pisala) in da si bom tudi sama privoščila več knjig tam, ker so res poceni.
Lp, M.
Tudi jaz imam same dobre izkušnje s to knjigarno. Tam sem zapravila že veliko preveč. Knjige vse prišle hitro, vsaka v svojem paketku, vsaka s kazalko.
Same pohvale, plačujem pa z eurocardom in v vseh letih nakupov na Amazonu in v drugih spletnih trgovinah še nisem imela nikakršnih problemov.
Prijetno branje vsem skupaj!