Najdi forum

Brisanje ”sledi”

Živjo, računalniške dušce.

So dnevi, ko kar surfam in surfam, kot da nimam drugega dela (magari,..) ampak je tko lepo viset na internetu, ki ni tvoj in ki ga ne sam plačaš (sej to poznate, je tko?). Zato, bi vas rada nekaj vprašala: a ostane še kje kakšna zgodovina – meni doseglija za izbris – jaz namreč pobrišem ”kočljive teme” (forumi na med.over.netu :-)) v TOOLS – Internet options – Delete Files in potem še v History. A mi lahko kdo zaupa, če je to dovolj al obstaja še kakšen predalček za pobrisat vsake toliko časa?

Šefi, prosim, ne me napast. Delavci, prosim za pomoč. ;-))

Pozdravčke.

Edino “format” diska ti lahko pomaga, pa še to ne dovolj dobro…
Skratka šef te lahko dobi, če le ima dovolj razlogov za to. Delo opravijo mojstri.

Obstajajo programi za brisanje sledi aktivnosti na računalniku ampak….glede na to ,da delaš s službenega računalnika ,ti namestitev česa takega toplo odsvetujem….

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Nabavi si program SYSTEM MECHANIC,Ta ti izbriše vse kar želiš.
Ima tudi zelo dober Podprogram,ki se imenuje INCINERATOR,ki deluje
podobno kot koš,samo s to razliko,da navadni koš v windowsih briše
samo enkrat,Incinerator pa 10 krat.To je pa dovolj,da ti fajlov ne najde
nihče več.
L.p.

tudi ta program ti ne bo pomagal, ker sledi puščaš še povsod drugod kamor ta program ne seže.

ja VSE se pise kaj si kdaj odprla itd
vse
tud na disku itd itd itd

dobi si npr program:
privacy eraser pro

al pa npr histroy kill
itd itd
sj tega je dost zdj
sam priporocam da si dobis shekano piratsko verzijo ker tega ne dobis kar tako,mal mors ze poznat warez sceno itd,ali na kratko,reci raje kakemu tipu da ti zrihta:)

LP

privacy erraser pro je res hud – zadnic mi je zbrisal 1238MB raznih bedarij ki se shranjujejo na disku.

Ojla, dušce,

nekateri imamo podaljšan vikend (brez računalnika, seveda ;-))

Hvala za vse odgovore. Vidm da kej dosti ne morem sama nardit (kvečjemu manj srfat)

Hvala še enkrat in baj baj.

Uporabljaj Mozillo Firebird, ta ima pod “Privacy” opcijami zelo pregledno urejeno brisanje vsega, kar se med surfanjem nalaga na tvojem računalniku.

na racunalniku za pisalno mizo ze kaj pa na podjetja serverjih, ki zabelezijo vsak izlet:))
pomaga ti kvecjemu dobra volja sefa

Za TRSKO

Inštaliral sem si System Mechanic, ne najdem pa podprograma Incinerator. Ali mi lahko prosim poveš, kje se nahaja ?

lp

Tako kot je že Guiness rekel, lahko formatirate svoj disk, zamenjate računalnik, a službeni server bo zabeležil vse. Če imate dobre odnose z administratorjem se nimate česa bati, drugače pa …..

Dokazati, da se bili na internetu ni nikakršen problem.

Pa uživajte v srfanju dokler še lahko, saj se nam lahko kaj kamlu zgodijo ZDA kjer preverjajo še elektronsko pošto.

LP

Uf, še dobro pol da nismo v ZDA, ampak glede na to, kako radi vse ponavljamo za drugimi, dvomim, da je daleč čas, ko bodo tudi pri nas začeli preverjati naše maile.

Še enkrat hvala za odgovore – vidim, da mi ni ”rešitve” :-)) razen seveda ABSTINENCE (o kateri pa dvomim 🙂

Fanj se mejte.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close