Najdi forum

brisanje mape

zivjo
imam problem z brisanjem mape, v kateri se nahajajo podmape s filmom. Rada bi jo zbrisala, pa ne gre. Dobim sporocilo: this folder cannot be deleted. Make sure the disk is not full or write protected and that is not currently in use. Prostora na disku imam dovolj – 35 mb prosto, pc sem ze resetirala, poskusila sem tudi z brisanjem v DOSU, pa ne gre in ne gre. Ima kdo kaksno idejo?
kljub dezevnemu vremenu lep dan vsem skupaj.

to boš storila tako, da boš windows-e zagnala v varnem načinu (safe mode).
Najbrž ti jih kakšen p2p programček drži odprte.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

hvala za odgovor. sem poskusila pognati pc v safe nacinu, pa ne gre in ne gre. Kot da ne bi pritisnila f8. Ali obstaja se kak drug nacin za brisanje iz. za saafe mode. /imam windows xp pro SP2 angl.izdajo.
lp

Če imaš windows xp, potem pač ponovno zaženi računalnik in pritiskaj
tipko F8, dokler ne dobiš tistega menija – tam si izberi Safe Mode
v varnem načinu boš pa lahko pobrisala neželjeno datoteko.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

dober vecer
siser je zelo dolgo trajalo, da mi je le uspelo zbrisati mapo v varnem nacinu. Kot sem ze napisala, s tipko F8 ni bilo nic. Pa sem mislila da stara kot sem, pac tega ne znam. Pa pride moj zet in pravi, daj bom jaz, ni blema. Pa mu tudi ni in ni slo. Sedaj mi je koncno uspelo, sem pa naredila skoraj doktorat na tem. Ce bo imel se kdo tak problem: poisci datoteko msconfig.exe, jo odpri in na kartoncku boot.ini obkljukaj safe mode. Resetiraj PC, popravi, kar je treba (jaz sem morala se spremeniti atribute)in spremeni v datoteki msconfig vse nazaj v prvotno stanje.

v vsakem primeru, hvala za pomoc
in lep vecer se naprej

Super! No še namig: da se ne trudite z iskanjem datoteke v start/zaženi samo vpišite msconfig, pa bo.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Kdaj sem že o tem napisala, pa so se mi vsi smejali… :))))

Jaz se že nisem smejal. A veš, potem maš pa gubice okrog ust in oči…

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Recimo, da je tako. 🙂

Da ne bom odpirala novega posta in smetila, mi lahko poveš – če mrbit veš – kaj pomeni pri aktivaciji modema na gsm-u (Dragon G1):
Mini PP, Maksi PP in Mega PP …. tale PP meni diši po Prenosu Podatkov??
Kaj pa je CSD PP? CSD torej?

Pliiiiissss

Mini PP: Mini prenos podatkov in tako naprej.

Prenos podatkov omogočajo naslednje storitve:

CSD
Storitev Prenos podatkov – CSD omogoča posebna telefonska številka 041 18 18 18 oz. 031 18 18 18, preko katere dostopamo do WAP-a, prebiramo elektronsko pošto in deskamo po internetu.

HSCSD
Hitri prenos podatkov je dodatna storitev, ki omogoča hitrejši prenos podatkov s hitrostjo do 43,2 kbit/s.

GPRS
Paketni prenos podatkov (GPRS) je storitev, ki omogoča stalno povezavo z internetom ter zagotavlja prenos podatkov s hitrostjo do 40,2 kbit/s.

Več o tem tukaj:

Lp, Max

Aha! Za PP sem imela prav, žulil me je CSD.

Max, maximalna hvala!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close