Najdi forum

Brisanje datoteke

Ko želim zbrisati eno datoeko (film) v incomingu,mi javi napako (napaka pri brisanju datoteke ali mape. Uporablja jo druga oseba ali program)

Ali kdo ve,kako naj bi zbrisu to??

Inomingu mule bržčas?
Odklopi se za trenutek, ker če ti jo kdo aplouda je štala.

Če ne gre za mulo pa takole:
Gremo v Varni način (takoj po pregledu diskov med butanjem tolčeš F8) in ga zbrišeš tam.
Če še ne gre greš pa v varni način z ukazno vrstico in parkrat ukažeš cd.. potem pa z c:, cd mapa, cd mapa\mapa ….. odšetaš do mape inkoming in eno datoeko (film) brišeš z ukazom “del film.avi”

Če nee, potem pa s starto disketo za win98 zbutaš sistem (lahko brez podpore za CD) in greš po podobnem postopku kot opisano prej. Mogoče boš moral za datoteke daljše od 8 znakov pisat prvih šest, tildo in 1 (progra~1 namesto Program files), mogoče pa bo dovolj da take datoteke daš v dvojni narekovaj.

Če neeee pa eee, poznaš koga z valjarjem?

Glej v čem je fora. Prek mule sm dol potegnu film,dolg je bil 701 MB….dans pogledam v mulo in vidm da je že dol 100% ga pobrišem (pobriši končane) tko da mi ga vrže v incoming. Ga hočm pogledat,pa vidm da je dolg samo 10 sekund,čeprav je pisalo 701 MB! No in hočm ga zbrisat,pa ga noče. Poskusu sm tud v varnem načinu,pa ni šlo (pritisku sm F8 da sm notr prišel) Sm mislu tud,da je virus,tko da sm z nortonom disk pregledu,pa ni nič našu.

Sploh ne vem kako bi ga zbrisu (mogoče se ga da,sam jst sm pri rač. laik,tko da mi ne uspe)

Tisti varni način z ukazno vrstico bo morda pomagal. (Isto F8 samo da izbereš safe mode with command prompt)
Reciva, da imaš filmčk.avi v Incomig datoteki v direktoriju c:/program files/Mule/Incoming/filmčk.avi

Ko se bo sistem zagnal se boš znašel v neki C:\Widows\System ali kar nekaj mapi.

>cd ..

te pomakne bližje Cju in ko ostaneš na samem C: se do svoje mape premikaš z – recimo

>cd Program Files
>cd Mule
>cd Incoming

in ko si tam preveriš kako se imenuje tvoj nesrečni filmčk. Če je itaq edini na avi lahko ukažeš

>del *.avi

in ti bo zbrisal vse.

Če se ne spomniš kako se mu reče ukaži
>dir /p

in preveri, nato pa (recimo da je filmčk.avi) brišeš z:

>del filmčk.avi

še enkrat z

>dir

prečekiraj, če je še tam in to je to.

Vseeno pa malo posodobi apgrejdaj in nadgradi in sploh AV programe. Vseeno je tale desetsekundnii 701 MB velik film sumljiv.

Ta problem sem jaz reševal tako, da sem restartal Windowse ter šel v Command Prompt na direktorij, kjer se problematična datoteka (običajno film) z dolgim in čudnim imenom nahaja in jo zbrisal z DOSOVIM ukazom ERASE.

Primer : ER blabla*.*

Ukaz Delete ni bil uspešen.

Pogoj pa je tudi , da je internet izklopljen.

Na P2P omrežjih se obvezno izogibajte downloadati datotek, ki se začnejo z :

XXX
!!!
dat

( )

To so namreč kukavičja jajca !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close