Najdi forum

brisani programi

zbrisala sem nekaj neuporabnih programov…sedaj pa mi ob zagonu računalnika te programe vedno javi da če jih ne rabim, naj jih pobrišem…pa saj sem jih že pobrisala madona no…
kwa naj še naredim

Verjetno si zbrisala kar njihove mape? Če imaš še te programe, jih ponovno namesti, nato jih odstrani iz nadzorne plošče.

Kdo ti to javi??
Daj točno prepiši kaj ti javi…

ko zaženem računalnik,mi napiše…..moram doma pogledat kaj točno (zdej sem v službi)…in tam se računalnik tudi ustavi in moram naprej z enter…

torej javi mi:
programa za windows ni mogoče najti
register ali datoteka system.ini se sklicuje na to datoteko,vendar ta ne obstaja več
če ste datoteko namenoma izbrisali,poskusite odstraniti z njo povezan program z ustreznim programom za odstranitev
-v nettsup.vxd
-v redir.vxd
-dfs.vxd
-c:/program*1/symantec/symevent.386
-c:/program*1/norton*1/

Kot izgleda, si izbrisala Nortona. Verjetno si ga res izbrisala kar z mapo vred in ne preko nadzorne plošče. Najbolj enostavno je, da ga še enkrat inštaliraš in ponovno odinštaliraš preko nadzorne plošče. Lahko pa probaš problem rešiti s tem programom: Ashampoo uninstaller platinum suite SE, ki ga dobiš tukaj:

To bi bilo še najlažje, kot pa da greš register popravljat. Probaj…

Lp, Max

Pa to sem ji že takoj napisal 🙂 Binca, binca!

hvala za pomoč -nasvet, bom probala za vikend..
Pa še nekaj mi svetujte.
V službi sem spravila ene slike na CD (win xp) in jih v službi preko CD-ja tudi lahko gledam.Doma imam pa WIN 98 jih pa ne morem gledat, kot da jih sploh ni gor.kako je s tem

Je to cd-r ali cd-rw?
Si cd zaključila ali je to multisesion cd?

CD-RECORDDABLE…če sem ga zaključila ?
pojma nimam, samo na WIN XP iz tega CD-ja lahko gledam slike, iz WIN 98 pa ne-kot da ni nič gor, to mi ni jasno

sm že pogruntala…slike so bile na WIN-XP samo pripravljene za pečenje…no zdej sm jih pa tud spekla gor..no ja baba, kaj češ

kdor prizna mu je pol odpuščenga…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close