Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem brisalci

brisalci

Naveličala sem se, da mi levi brisalec ne obriše stekla do čistega, ampak da pušča za seboj črte.
Kakšne brisalce kupujete – originalne za vaš avto, ali kar kakšne (recimo v Šparu)?
Ali je možno brisalec sam kako korigirati. Črte pušča samo na sredini svoje dolžine.

Ko brisalec pušča črto ali pa vodo razmaže bolj kot obriše, ga enostavno zamenjaš. Originalni brisalci so čisto enaki tistim, ki jih kupiš pri trgovcih z avtodeli, le da smejo bit dvakrat dražji, ker so “požegnani” od proizvajalca.
Problem je le pri kakšnih “dizajnerskih” brisalcih, ki so narejeni posebej za določen tip vozila.

V Šparu kupljeni brisalci ti ne bodo dobro služili. Jaz kupim brisalce znamke Valeo in sem z njimi zelo zadovoljen.

jaz pa v tušu. Zdržijo največ eno zimo, tudi tisti, ki jih kupim na originalnem servisu zdržijo eno zimo in čisto nič več. Cena pa…………

kupi znamko valeo!
ne bo ti žal!
Verjameš ali ne jaz mam na mojem avtu že 3 leta in še vedno brišejo zelo dobro!

Kje pa prodajajo Valeo brisalce? Da ne bom cele LJ okrog obrnila.

Včasih se je Valea dalo dobit na Petrolovih bencinskih servisih, če se ne motim.

thx, bom probala

Dobiš jih na Petrolu ali pa v trgovini Anet v Stegnah. Pa vzemi tiste, ki imajo indikator obrabljenosti.

New Report

Close