Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Brinova krema

Brinova krema

Zanima me ali jo je katera že probala, kajti že dva meseca imam bolečine v križu in sedaj bi probala še s tem,kajti iz tedna v teden imam hujše bolečine, hvala in lep dan še naprej:)

No, za kremo ne vem.

Kaj pa če bi šla raje h kiropraktiku?! Tole se ti kar dolgo vleče, ne?!

LP

Ja, se strinjam s pikipoki, mi je ravno kolegica pravila, da je njena mama bila ravno zaradi hrbtenice pri kiropraktiku in ji je ful pomagalo.

Bila sem pri zdravniku in mi je predpisala tablete Naklofen in Ketonal,ampak mi žal ne pomagajo, sedaj grem na slikanje hrbtenice in upam,da ni kaj resnega,drugače pa sem bolj boječe sorte in ne zaupam kiropraktikom,hvala vseeno:)

Naklofen in Ketonal sta ful močni zdravili.

Naj ti povem mojo izkušnjo: ko sem še študirala, sem veliko presedela za računalnikom, ker smo morali pisati dolge seminarske naloge. Šlo je tako daleč, da neko jutro nisem mogla vstati s posteljo. To se je vleklo kak mesec, potem sem šla na slikanje hrbtenice. Pa ni nič pokazalo. Potem sem ful počivala in se je sčasoma kar samo zboljšalo. Ampak vsake toliko časa sem imela težave s križem.

Potem je bilo enkrat tako hudo, da sem šla h kiropraktiku. In je res pomagalo. Saj te ne bo prelomil na pol. Pogleda te, potipa in ti potem poskuša pomagati. Seveda ni povsem neboleče, je pa v večini primerov učinkovito.
Seveda se boš morala odločiti sama,

LP

Bi mi lahko prosim posredovala številko,hvala ti:)

Jaz poznam enega iz Šmarjeških toplic. Poglej v imenik (sem izgubila oz. založila njegovo vizitko). Dr. Drago Smiljanič.

Če pa si iz LJ ali od kod drugod povprašaj malo po forumih, če kdo pozna koga, ki ti je bližje in ki je ravno tako dober.

LP

Moja kolegica je bila pri enmu iz Zagreba, ki pride v Ljubljano enkrat na teden in baje dela čudeže. Lahko priskrbim številko….

Lepo prosim bejba,hvala ti:)

Samo v vednost, mene križ boli od živcev in takrat ne pomaga nobena tableta proti bolečinam ampak samo tableta za živce. Sicer se ne dogaja pogosto, ampak se.
Ko se mi je prvič zgodilo da nisem mogla ustat iz postelje mi je oče rekel da so to živci in res je tako.

Če potrebujete nasvet glede uporabe Justovih izdelkov, pokličite 031-765-624, rada pomagam.

JU

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close