Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Briketi za psa

Briketi za psa

Js sem enkrat čuval psa in je mel neke najdražje možne brikete z zelenjavo v njih. To je imel po obroku cel teden vetrove da katastrofa. Pes ni koza, da bi jedel cisto vsak dan zelenjavo.

Zakaj jim dajete surovo meso? Da so še bolj agresivni al zato da dobijo parazite… jaz sem svojemu včasih skuhal makarone in skuhal drugo kakovostno meso in je imel malo vode od makanov zraven, da ni bilo presuho, pa je bilo v redu za prebavo. Al pa riž in konzervo, tudi to je dobro.

Tako enkrat do dvakrat na teden mokra hrana in štirikrat na teden suha hrana (briketi).

Odje…

Zakaj jim dajete surovo meso? Da so še bolj agresivni al zato da dobijo parazite… jaz sem svojemu včasih skuhal makarone in skuhal drugo kakovostno meso in je imel malo vode od makanov zraven, da ni bilo presuho, pa je bilo v redu za prebavo. Al pa riž in konzervo, tudi to je dobro.

Moja je 14 let jedla surovo meso in ni bila prav nic agresivna. To z agresivnostjo je cisto navaden mit. Dobivala je v glavnem zelodcke, obcasno pa se kaksno drugo meso. Dobila je tudi jajca, ovsene kosmice namocene v mleku, a ne skuhane, zelenjavo, kaksno kost, Ekrat na teden pa tudi zelenjavo z nekaj koscki mesa iz juhe, ki jo je skuhala soseda. Zakaj ji je bila ravno sosedina zelenjava tako zelo vsec, ne vem. Sem poskusila in na skrivaj sosedino juho prinesla domov in ji jo potem dala, tako da ni vedela, da je od sosede, a ji potem ni sla tako v slast. Skratka, jedla je surovo meso, nikoli ni imela zaradi domace hrane zaprtja, kot ga vidim pri kaksnih psih po briketih, nikoli ji domaca hrana ni povzrocila prebavnih motenj in ni imela nobenih alergij za razliko od njene pasje prijateljice, ki je dobivala samo brikete.  In nikoli je ni bilo treba zdraviti zaradi zajedalcev. ni bila popadljiva, rada je imela ljudi in druge pse in docakala je skoraj 2 leti vec, kot je povprecje za njeno pasmo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close