brezžični simobilov internet
čao,
a je kdo tukaj ki ima brezžični simobilov internet?
Jat sem ga kupila in mi je ful počas delal ampak ker sem imela zelo star in nezmogljiv računalnik so mi vsi rekli, da je to zihr vzrok. Zdej sem si kupila nov računalni, dober, pa sploh dons nism mogla pridt gor oz. je trajal 10 minut da mi odpre spletno stran.
A je to normalno????
Za mobitelov brezž. int. ne vem, mislim pa da ni nič boljši. Če ti napiše, da ne najde naprave najbrž z nastavitvami nekaj ni OK. A lučka ti na napravci takrat utripa? Men je (da ni naprave) napisi ene 2x, takrat sm na novo zagnal rač, pa je blo OK. Na MON je še en forum o računalništvu. Vpršaj še tam, ti bojo znal več povedat.
Ma nekaj ni vredu nastavljeno. Simobil internet super dela (boljše od ostalih). Sej se zgodi, da kakšen dan kaj šteka ampak kar hitro odpravijo težave.
Sem pa jaz šla kar s prenosnikom na simobilov center in so mi vse nastavili:)
Ča imaš hišnega pa koga prosi, da pride k tebi. Definitivno ne bi smelo tako delat.
Še ko sem gsm uporabljala kot modem je delalo normalno.
Po naši izkušnjah Mobitelov brezžični bistveno hitrejši (pa še cenejši).[/quote]
ni cenejši, ker JE DRAŽJI
simobilov = 17 eur za simobilove naročnike
mobitelov je 27 eur[/quote]
Še dobro, da imamo tudi T-2, ki za resnično neomejeni mobilni internet zaračuna le 10 EUR dodatno, poleg osnovne naročnine 4 EUR.
Pozdravljeni,
Vsem novim naročnikom na paket Mobilni internet Plus in Mobilni internet Pro ponujamo 15-dnevni brezplačni preizkus ob hkratnem nakupu USB modema. Upamo, da ta možnost uporabnikom olajša odločitev, saj lahko pred odločitvijo na željeni lokaciji preverijo, ali so s storitvijo zadovoljni.
Kje je problem v vašem primeru je težko reči. Kakovost in jakost signala sta lahko zelo odvisna od dejavnikov, kot so tip mobilne naprave, umetne in naravne ovire, raznolikost in razgibanost reliefa, novogradnje in adaptacije obstoječih objektov z novimi gradbenimi materiali (beton, železo, nove vrste stekel itd.), ki so za radijske signale bolj moteči ter neugodne vremenske razmere, predvsem v obliki padavin. Predlagamo vam, da so obrnete direktno na našo brezplačno številko 080 40 40 40 in bomo preverili, kje bi lahko bil vzrok za motnje signala na vaši lokaciji.
Lepo vas pozdravljamo,
Maja Lapajne
Naročniški sektor
Ne morem verjet da mi je simobilov brezicni internet delav 2 tedna brez nobenih tezav pa se tako hitro kod se nikoli..ni sem mogla verjet sem ze mislila da si kaj popravili in da zdej bo tako ostalo..in evo spet dela pocasi in mi tako dviguje zivce..NOBENEMU NE SVETUJEM IMET TA INTERNET KER BOSTE ZGUBILI USE ZIVCE!
Pozdravljeni franci21,
Edina možnost, ki jo lahko preizkusite, je USB podaljšek (2m – 4m) in postavitev modema na notranjo stran okenske police.
Svetujemo vam tudi, da pokličete našo brezplačno številko 080 40 40 40 ali nam pošljite sporočilo na info@simobil.si z več podatki in bomo preverili na sami lokaciji stanje glede signala in možnosti njegovega izboljšanja.
Lepo vas pozdravljamo,
Maja Lapajne
Naročniški sektor
a sem že kar dostikrat slišu za problemez tem internetom .
Gotovo boš res morala najti najboljšo točko signala in v katerem prostoru je to .
Drugače kot prvo ti priporočam da neseš če imaš prenosnik prenosnik tja na
njihov center in da zahtevaš da ti nastavitve nredijo tako kot morajo biti
inče bo tan delalo potem sto procentno veš da imaš doma šibek signal
in potem hodiš z prostora v prostor in iščeš najboljši mižni segnal inko ga najdeš
potem na tistem mestu uporabljaš računalnik vedno .samo upam da imaš
pokritost njihovega signala dokaj dobro ker drugače boš imela vso naročnino težave .
In ki ti naročnina poide se čim prej odloči za kaj drugega seveda se prej prepričaj
da je od tistega ponudnika signal zres močan tam okoli tebe .
10x premisliti inizprobati poizkusno preden podpišeš pogodbo za 2 leti ker ta doba
ob žaničem signalu se zna vleči .
Želim ti čimboljšo in čimhitrejšo rešitev z tem signalom .Je pa to res sramotno kot
prvijo ljudje da ne ukrepajo tako kot bi mogli in se odzvali na klice njihovih strank
Forum je zaprt za komentiranje.