brezžični linksys router Wrt120N…?
Imam probleme s tem routarjem.
Zanima me zakaj mi velikokrat omrežje zazna, na internet pa me noče povezat, čeprav router dela normalno. Obenem je tudi Brezžična omrežna povezava je prekinjena
Težave so se začele odkar sem namestil na domači računalnik Wireless Network USB Adapter, ki deluje zelo dobro a ne vem zakaj se moram velikokrat znova Connecat z Routerjem se pravi routarja restartat, da mi ponovno najde omrežno povezavo in takrat znova vse deluje tudi wireless po hiši, ki prej ni…
Zakaj pride do take napake?Zakaj se signal kar izgubi, oz. da ni…
V hiši imam še dva prenosna računalnika, ki sta priključena na ta router – eden dela normalno pri drugem pa se signal na vsake toliko časa izgubi in spet je, to je v razmaku 10 sekund, padem dol in me spet poveže itd… ali je to napaka v računalniku ali routerju ali povezavi…vmes so 3 stene…
Se uvajam še v računalništvu, tako da ne vem če sem prav vprašal…
Hvala vam za odgovore…
Ja…mam varčne žarnice, a ma to kaj veze…? Še vedno sistem se na vsake toliko časa podira. Omrežja kar naenkrat izgine in se spet pojavi čez kar par sekund ali celo minuto in tako je v nedogled. Računalnik, kjer imam čist zraven routerja pa dela brez problema. Čudno mi je to, da sam tisti k so mal dlje, recimo v spodnjih prostorih al pa v sosednjih sobah ne delajo, kot bi moral. A tle majo kj mrežne kartice veze, pa tale wireless ključ ful slabo vleče, k sem comp prestavu v spodnje prostore ma sam eno črtico za omrežn signal, notebook ma pa vse na istem mestu.
Sem že razmišljal o menjavi routerja, sj niti ne vem, a ma to da ma dve anteni tud veze. Bi se odloču za linksys WRT54GL baje ga ful hvaljo!
Forum je zaprt za komentiranje.