Brezžična tipkovnica+miška…POMOČ
OK, res, da sem blond sam vseeno.
Kupila sem Medion-ov komplet brezžične miške in tipkovnice (priklop SP2)(modela ne vem, ker sem kuplia rabljeno; no, rabljeno ni bilo sam original embalaže ni, pa morebitnega cdja z driverji tudi ne).
Skratka… prinesem domov priklopim in deluje brez problema samo miška, tipkovnica se pa ne odziva. Sem prebrala neke stare teme iz tega foruma, da bi mogla naenkrat stisnit gumb na reciverju, miški in tipkovnici. Do tu vse ok. Samo kateri gumb na tipkovnici. Sem jo okoli in okoli obrnila pa nikjer ni nič kaj takega posebnega (razen vseh gumbov na tipkovnici – tiskih klasičnih.
Kaj moram naredit, da bo delalo oboje hkrati???
Hvala
tejka, ali je mogoče oznaka tipkovice oz. kjerkoli na teh tvojih škatlah napisano: Model: Medion MD 40273 Keyboard
potem si prosim prenesi gonilnike za brezžični sistem:
http://www.medion.co.uk/ pa si izberi željene gonilnike
No problem sem rešila.
KLEMENXX…. sem po navodilih iz linka delala (našla neka navodila za te brezžične zadeve – ne za moj model) in nekako mi je ratalo. Hvala vseeno.
Je res tisto stikalo in majčken gumbek (za začetnega laika popolnoma neviden ;))) samo niksem vedla kako izgleda in kaj naj iščem dokler nisem v navodilih videla narisano. Kaj čem…sem pač vizualni tip.
Hvala
Je res tisto stikalo in majčken gumbek (za začetnega laika popolnoma neviden ;)))
Grrrrrrrrrrrrrrrrrr dekleta, ali sploh vidite kdaj tiste majčkene stvari,
ki vam skoraj skačejo v glavo…
Ne vem kaj poreče kolega Hmmmm, ampak najbrž isto “Punce, punce”
:)))
lp
Forum je zaprt za komentiranje.