Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija brezplačen registry mehanic

brezplačen registry mehanic

Obstaja kakšen brezplačen regitry mehanic, pognala sem program od PC Tools software, a zahteva licenco (ime in kodo)?

Kaj bi pa v bistvu sploh rada naredila? A imaš kake probleme, al bi samo malo za preventivo nekaj zagnala, pa da ti popuca kakšen odvečen vnos v register?

Rada bi, da mi popravi vse, kar se je v nekaj letih nabralo, poškodovane datoteke, ostanke izbrisanih programov,…., pa da mi računalnik hitreje dela, pa da zadenem na lotu,….:-))) Lota ne igram, drugo bi bilo pa možno, kajne?

Za loto bo najbrž res bolj pravi kak forum o vedeževanju, čeprav nikol nisem kapiral tistih oglasov v stilu : Napovemo vam vaših 7 srečnih loto številk za 5 jurjev. Zakaj za boga se jajcajo po tistih 5 jurjev, če znajo napovedat zmagovalno kombinacijo lota???

Eh, nazaj na čarunalniške probleme 🙂

Sicer se od razne krame sistem lahko malo upočasni, vendar po pucanju tega ne bo kake hudo velke razlike. Sistem ponavadi bolj upočasnjuje kaka druga navlaka in pa spy/virus programi.

Če želiš malo “počistiti” in to zastonj, potem odsurfaj semle , recimo prvi in zadnji sta kar OK. Za register pa še malo posurfaj po tisti strani, noš že našla kaj uporabnega.

Grazie molto!:-)))

Zdaj pa veselo na delo!

Lepo se imej!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close