Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Brezdomka pred Hoferjem v Medvodah

Brezdomka pred Hoferjem v Medvodah

Sicer nisem iz Medvod, a grem včasih tam mimo. Že drugič sem jo srečala, pred Hoferjem v Medvodah. Pa vedno ji dam kakšen evro in vprašam kako je. Pomagajte ji, če boste tam.

je lepa?

Odgovor na objavo uporabnika
momčilo, 25.10.2021 ob 15:10

je lepa?

resno?

kaj ima to zveze, 25.10.2021 ob 16:13

resno?

jah ena “lepa” prodaja Kralja ulice v Domžalah pred Hofrom in Lidlom – mesečno kroži po SLoveniji. MOra bit nekje mlajša od 30.  Vedno upedenana; sončna očala, pa superge od znamke,  šilt kapca znamk, pa zagorela, vedno.

pojdi pa preveri, 25.10.2021 ob 17:07

jah ena “lepa” prodaja Kralja ulice v Domžalah pred Hofrom in Lidlom – mesečno kroži po SLoveniji. MOra bit nekje mlajša od 30.  Vedno upedenana; sončna očala, pa superge od znamke,  šilt kapca znamk, pa zagorela, vedno.

ta v medvodah ni ta, sem jo že videla, je precej uboga

A ima lep nasmeh.

Krasen.  Kot naš Ludi.

Momcilo, 25.10.2021 ob 17:23

A ima lep nasmeh.

daj strezni se že enkrat iz tega stanja potem lahko tipkaš naprej

Točno taka je enkrat pri nas v bloku v Ljubljani za vodo prosila par mesecev nazaj. Sončna očala, lepo oblečena, zagorela.

. https://youtu.be/x6YCj_DQcVM

fency brezdomka, 25.10.2021 ob 17:47

Točno taka je enkrat pri nas v bloku v Ljubljani za vodo prosila par mesecev nazaj. Sončna očala, lepo oblečena, zagorela.

Odgovor je bil namenjen “pojdi pa preveri”.

Vsa dobra dela so na koncu kaznovana.

Ne razumem zakaj si ji dala denar, ce ni zicala. V nasi drzavi je zakonsko prepovedano prosjacit. Bi meni tudi dala kaksen evro?

Ima veze. Brezdomko (lepo) lahko jaz vzamem pod streho. Vem kako to je. Tudi sam sem bil nekaj casa brezdomec. Karnekaj let.

Sam vprašam, 25.10.2021 ob 17:51

Ne razumem zakaj si ji dala denar, ce ni zicala. V nasi drzavi je zakonsko prepovedano prosjacit. Bi meni tudi dala kaksen evro?

Ženska ne prosjači, ampak prodaja revijo. Po katerem členu katerega zakona je prosjačenje prepovedano, boste pa Facebook pravniki povedali.

Momcilo, 25.10.2021 ob 17:54

Ima veze. Brezdomko (lepo) lahko jaz vzamem pod streho. Vem kako to je. Tudi sam sem bil nekaj casa brezdomec. Karnekaj let.

a bi potem goltala tvojega

tudi sprenevedal bi se, da si reven, sam da bi dobil faf od klošarke al kaj

Ni  zagorela, ampak 2 krat pecena .

Lahko je lepo oblecena, se vedno pa je umazana brezdomka.  Lepo od nje, da ne beraci , ampak kulturno pridaja revijo. Upam, da kupite od nje Kralje ulice.

Tudi v Ustavo RS na splet se ti ne da pogledat. Ti bi na izzi.

Ce prodaja casopis, a ti da racun?

Sam vprašam, 25.10.2021 ob 19:38

Ce prodaja casopis, a ti da racun?

ker dela pod okriljem neprofitne organizacije in nezavezancev za DDV, ji računov ni treba izstavljat.

.https://www.kraljiulice.org/kdo-smo/o-drustvu/

mal frizerja,mejkapa.ampak me pa zanima če bi šla punca kaj drugega delat.posspravljat.nega v domu starostnikov,proizvodnja,polnjenje polic v trgovini.dela je dovolj.preden me napadete da so prenizke plače-trgovke dobijo 730,ja tudi one pred penzijo.delavci v gradbeništvu,sonce,dež,cele dni,većina s slabo plačo.a bi punca delala,če je zdrava seveda,dve levi roki nista v pmoč

Če je to ta .. je prosila za denar, rekla, da ima tri otroke, brez partnerja, sem ji dala. Pol sva se še mal pogovarjali in je povedala, da ima službo. To mi je blo pa mal bedno.

Glej če ti je do ene mlade , še kar cortkane, jo najdeš na relaciji Kranj – Nemilje, vsak dan pešači gor in dol, poleti je včasih prespala v postaji Gorenja sava.

Takole med nama pa , če si bral basenj o ježu in lisici, ti boš lisica če ne boš imel pameti … samo toliko

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close