brezbarvna maskara
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Style.Over.Net › Nega, ličenje in style › brezbarvna maskara
Pozdravljeni!
V tem forumu je veliko tem o maskarah nisem pa zasledila ničesar o brezbarvnih maskarah…
Slišala sem zanje, pa me zanima, kakšen je učinek- je to nekaj čisto brezveze, kdo jih proizvaja in kje se jo da kupiti.
Hvala vnaprej za odgovor.
LP, Barbara
Na policah v trgovini boš našla brezbarvno maskaro od Izadore. Nič ni kar brez veze. To je maskara za nego trepalnic.
LP Jadranka
Odlična za temnolaske, ki imajo (imamo) temnejše trepalnice – malo poudari, videz pa je zelo naraven. Ta isadorina je zelo dobra, včasih pa je imela tako mascaro tudi margaret Astor, vendar ne vem, če se to pri nas še dobi.
Brezbarvna maskara lepo povdari naravno lepoto trepalnic! Meni je najbolj všeč brezbarvna maskara od Mavale, ki zraven krepi trepalnice in jih podaljša! Kupiš jo lahko v Mullerju!
Živjo!
Uporabljam prozorno maskaro od Oriflame. Ščetka ima posebno obliko-daljše ščetine na eni strani se lahko uporabi za česanje in oblikovanje obrvi, krajše na drugi strani pa je uporabna za trepalnice. Gel vsebuje pantenol, ki trepalnice neguje in krepi.
Lp, Tanja.
Pozdrav,
žal Margaret Astor ni več na našem trgu, je pa zelo v redu IsaDorina maskara, ki je protialergenska, zato jo priporočamo občutljivim očem in tistim, ki nosijo leče.
Lp Nada
No, pa sem našla… Sem že mislila da moje vprašanje sploh ni bilo objavljeno, pa vidim, da je že toliko odgovorov – Hvala vsem za odgovore 🙂 ker si takih maskar res nisem predstavljala…
:)lp
barbara-
jaz imam to isadorino maskaro, pa poudari zelo malo. seveda se mi je zdelo full vau, preden nsiem probala črne maskare:))) zdaj je isadorina že obarvana črno, ker jo imam za vrhni sloj:)))
papa,labella*
Forum je zaprt za komentiranje.